VIDEO Primar şi viceprimar din Cluj dansează pe manele la o petrecere cu circa 20 de persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primarul Radu Abrudan spune că nu a încălcat legea. FOTO: Captura video
Primarul Radu Abrudan spune că nu a încălcat legea. FOTO: Captura video

Într-o filmare postată pe Facebook, primarul şi viceprimarul comunei clujene Ciucea dansează pe manele în plină pandemie alături de mai multe persoane, circa 20 la număr. Cu toate că nu se poartă măşti şi nu se respectă distanţarea socială, primarul liberal susţine că nu a încălcat legea.

Este vorba despre primarul PNL al comunei, Radu Abrudan, şi de viceprimarul Cătălin Goia.

Primarul a recunoscut pentru „Adevărul“ că este prezent în filmarea postată pe reţelele de socializare: „Ce să comentez, era ziua unui prieten foarte bun şi m-a invitat la grătar. Am fost vreo 20 de oameni în spaţiu deschis” 

Radu Abrudan susţine că nu a încălcat prevederile legii privind combaterea răspândirii virusului COVID-19: „Era spaţiu deschis şi am fost 20 de oameni, dacă stau patru oameni la o terasă nu e problemă, în cazul nostru e încălcarea legii”.

Abrudan susţine că „duşmanii politici au postat filmarea, contracandidatul meu de la PSD. A fost cineva acolo care a filmat, am băgat de seamă, dar nu a fost ceva extraordinar, nu aveam ce să ascund. Era ziua de naştere a unui prieten, eu nu mă dezic de prieteni”. 

Edilul-şef mai susţine că evenimentul nu a avut tentă electorală: „Se poate verifica certificatul de naştere al prietenului meu”.

Horia Nasra: „administraţie pe manele, la Ciucea, în plină pandemie!”

„La #Ciucea, primarul şi viceprimarul dansează pe manele în plină pandemie, alături de un pădurar renumit în zonă. Oare autorităţile statului dorm sau dacă este primar de la PNL închidem ochii şi ne prefacem că nu am văzut nimic?”, a comentat pe Facebook deputatul clujean Hora Nasra (PSD). 

Acesta a salvat filmarea şi a încărcat-o pe YouTube, după ce aceasta a fost ştearsă de persoana care o postase iniţial pe Facebook: „Băieţii "inteligenţi" au şters filmul, însă el apare şi pe youtube :) De ce nu sunteţi bărbaţi? Doar pe manele ştiţi să fiţi bărbaţi? Doar pe manele ştiţi să fiţi asumaţi?”

Citeşte şi

Fotografia anului. Ludovic Orban şi mai mulţi miniştri beau şi fumează în biroul premierului. Ce reguli încalcă demnitarii

Viceprimăriţă din Cluj dansează sexy pe o manea cu interlopi. Cum devine viral o ştire falsă

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite