VIDEO Pompierii clujeni au fost solicitaţi să salveze un iepuraş. Ce s-a întâmplat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: captură video ISU Cluj
FOTO: captură video ISU Cluj

Pompierii clujeni au fost solicitaţi, vineri, 26 aprilie, să salveze un iepuraş care a ajuns tocmai pe acoperişul unui balcon.

„Am avut de curând o intervenţie mai inedită: am fost chemaţi pentru a salva un #iepuraş, rămas pe acoperişul unui balcon, situat la etajul patru al unui bloc de locuinţe. Zglobiul, curios din fire, a ajuns pe acoperişul balustradei balconului şi nu a mai putut reveni înăuntru. Vecinii din blocul alăturat au observat iepuraşul aflat la ananghie şi-au anunţat imediat pompierii. 

Ne-am deplasat cu o autoscară până la locul cu pricina, am ridicat platforma până la nivelul patru al blocului de locuinţe, unde iepuraşul aştepta ghemuit să fie salvat. Odată ce a simţit pompierul aproape, s-a lăsat luat în braţe şi-a coborât alături de pompier în platforma autoscării.  Ne bucurăm că am reuşit să ajungem la timp la iepuraş şi sperăm să aducă şi de acum înainte cât mai multă veselie. Apoi, nu uita că suntem în preajma Sărbătorilor de #Paşte2019, aşa că fii prevăzător şi ţine cont de măsurile de siguranţă specifice pentru lăcaşurile de cult”, au scris reprezentanţii ISU Cluj pe Facebook. 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite