VIDEO Îngheţată cu spirulină şi rochii cu decoraţiuni 3D la târgul de nunţi din Cluj

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Standul laboratorului de cofetărie care oferă îngheţată cu spirulină. FOTO: Remus Florescu
Standul laboratorului de cofetărie care oferă îngheţată cu spirulină. FOTO: Remus Florescu

Cei circa 5.000 de clujeni care au vizitat târgul “Nuntă la palat”, desfăşurat în weekend la Cluj-Napoca, au găsit oferte pentru toate gusturile. Rochii de gală cu decoraţiuni 3 D se puteau cumpăra cu preţuri începând de la 1.000 de lei, în timp ce o rochie de miresă decorată cu cristale Swarovski ajungea la 5.000 de euro. Pentru cei ce vor o nuntă altfel, un laborator de cofetărie oferă îngheţată cu tarhon sau cu spirulină.

Zeci de firme cu experienţă în domeniul organizării şi furnizării de servicii pentru nunţi au prezentat de la rochii de mireasă în trend până la aranjamente florale de poveste sau dulciuri care îţi lasă gura apă. Printre cele mai extravagante produse prezentante sunt îngheţata cu spirulină sau cu tarhon făcută de un cunoscut laborator de cofetărie din Cluj-Napoca – Friandise. Preţul tortului de nuntă începe de la 14 lei de persoană şi firma pune la dispiziţia clienţilor un specialist care să asiste la serviredesertului. Oferta a fost variată şi în ceea ce priveşte rochiile de mireasă, preţurile începând de la 1.500 de lei şi ajungând până la 5.000 de euro, în cazul unei  rochii decorate cu cristale Swarovsky. Noua modă în ceea ce priveşte rochiile de ceremonie sunt decoraţiunile 3D. Designerul Ligia Mocan, care oferă astfel de rochii decorate cu dantelă care iese în relief, susţine că preţurile încep de 1.000 de lei.  

Cu limuzina la nuntă 

Cei care vor să impresioneze pot veni la restaurant cu o limuzină de 10 locuri – dotată cu o mini-discotecă , preţul este de 1500 de lei pentru câteva ore. Inelele pentru miri costă circa 1.500 de lei perechea, anul acesta purtându-se combinaţiile de aur alb, aur galben şi roz. În ceea ce priveşte meniul aceste începe de la 140 de lei de persoană. „La rochiile de mireasă am observat că anul acesta sunt foarte elegante, se poartă bretelele din dantelă, care dau împresia că rochia pluteşte. Observăm o întoarere la stilul clasic. O altă ofertă interesantă sunt butonii ediţie limitată de care a purat George Clooney la un eveniment în urmă cu doi ani. De asemenea, pentru costumul mireului se recomandă folosirea bretelelor şi nu a curelei. În ceea ce priveşte decoraţiunile sălii de nuntă, sunt la modă florile de, culoarea nului fiind fuxia. Anicipăm că vor vizita târgul peste 5.000 de persoane.  

Citeşte şi 

Fiu de vicepremier, model la un târg de nunţi din Cluj. Gabriel Oprea junior a ţinut dietă şi s-a apucat de sport pentru a putea prezenta modă

Buchet de mireasă din căpşuni şi rochii-vedetă , la „Nuntă la Palat”

Fiţe „ca la nuntă“ la Balurile Bobocilor

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite