VIDEO Fostul prinţ Nicolae şi soţia au plantat puieţi alături de Tibi Uşeriu. „Stăm foarte bine cu pregătirile de nuntă”, a spus Alina

0
Publicat:
Ultima actualizare:

La campania de împădurire organizată, sâmbătă, într-o comună din Cluj, de Asociaţia Tăşuleasa Social au participat pe lângă zecile de voluntari fostul prinţ Nicolae, soţia acestuia, şi Tibi Uşeriu, românul care a câştigat pentru a treia oară ultramaratonul arctic.

„Împădurire cu Tibi Uşeriu un exemplu şi o inspiraţie pentru mine şi noi toţi!”, a postat pe Facebook fostul principe Nicolae. Acesta a participat alături de soţia sa, Alina, la campania de împădurire care s-a desfăşurat, sâmbătă, în comuna Tritenii de Sus. O supriză plăcută pentru zecile de voluntari a fost şi participarea lui Tibi Uşeriu, care s-a întors recent de la cel de-al treila ultramaraton arctic câştigat. La evenimentul organizat de Asociaţia Tăşuleasa Social au fost plantaţi 20.000 de puieţi. Alin Uşeriu, preşedintele asociaţiei, a susţinut că principele Nicolae este voluntar de 10 ani al Tăşuleasa Social. 

Tibi Uşeriu la acţiunea de împădurire de la Cluj

„E prima mea zi de muncă şi uite ce fain începe”

„Ne bucurăm foarte mult pentru că ne-a lăsat vremea, pentru că săptămâna trecută n-am fi putut face asta. La fiecare acţiune a noastră se înscriu în primele 24 de ore peste 500 de oameni, deci ne bucurăm foarte mult că sunt atâţia oameni care ne susţin şi care vor să schimbe ceva în ţara asta. Asta trebuie să fie o bucurie pentru noi toţi”, a susţinut Tibi Uşeriu. El a mai arătat că anul acesta s-a simţit cel mai bine după Ultramaratonul Arctic: „Am venit cel mai bine, am suferit cele mai puţine degerături şi pe parte fizică mă simt destul de bine. O săptămână m-am ascuns şi intru direct în muncă. Mi-am început munca. E prima mea zi de muncă din primăvara aceasta şi uită ce fain începe”.

Fostul principe Nicolae: „suntem aproape gata să anunţăm detalii despre nuntă”

Se apropie nunta

Nepotul Regelui Mihai, Nicholas Medforth-Mills, a participat la acţiune alături de soţia sa, Alina, ocazie cu care presa i-a întrebat despre nuntă. Deşi s-au căsătorit civil anul trecut în Anglia, cuplul a anunţat într-o revistă franceză că ceremonia religioasă şi petrecerea vor avea loc în septembrie în România. „Suntem aproape gata să anunţăm detalii, bineînţeles multe de făcut, multe de organizat dar merge, merge”, a spus fostul Principe Nicolae.  „Stăm foarte bine cu pregătirile”, l-a completat Alina. Soţia fostului principe a fost încântată de participarea la acţiunea de împădurire: „Sunt plină de energie, să vezi atâţia oameni care vor să facă acest lucru să se adune toţi e minunat şi muzica ajută şi zâmbetele ajută, e minunat să vezi atâta implicare.”

Soţia fostului prinţ Nicolae: „Împădurirea e una dintre pasiunile noastre”

VIDEO Tibi Uşeriu a câştigat pentru a treia oară consecutiv Maratonul Arctic Ultra 6633

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite