VIDEO Clipul în care Armin van Buuren îşi salută, cu lacrimi în ochi, fanii la Untold a devenit viral pe pagina sa de FB. Mesajul DJ-ului pentru România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Armin van Buuren şi-a salutat, cu ochii în lacrimi, fanii după 7 ore de spectacol. FOTO: Captură video
Armin van Buuren şi-a salutat, cu ochii în lacrimi, fanii după 7 ore de spectacol. FOTO: Captură video

Armin van Buuren a postat pe pagina sa de Facebook un clip video cu momentele în care îşi saluta fanii de la Untold după ce a mixat timp de 7 ore pe Cluj Arena. Artistul olandez are şi un mesaj pentru fanii săi de la Untold, iar la rândul lor aceştia au postat peste 1.000 de comentarii.

„Couldn't do this without you guys, thanks a million! ❤️” (Nu aş fi putut face asta fără voi, mulţumesc foarte mult-nr” - este mesajul care însoţeşte clipul postat, luni, de Armin van Buuren pe contul său de Facebook. 

În clip se vede cum DJ-ul îşi salută, cu lacrimi în ochi, fanii care au rămas pe Cluj Arena de la ora 2 noaptea până la 9 dimineaţa.

„Într-o ţară devastată de politică, acest DJ aduce atâtea zâmbete pe feţele noastre”

Postarea are aproape 800.000 de vizualizări, peste 6.000 de distribuiri şi peste 1.100 de comentarii. 

„România m-ai făcut să fiu mândru că un asemenea DJ uriaş este din ţara mea...te iubesc România... sunteţi oameni minunaţi şi ştiţi cum să petreceţi!” - a comentat  Petro van der Kooi.

„Într-o ţară devastată de politică, acest DJ aduce atâtea zâmbete pe feţele noastre... Armin = Untold, Untold = Armin... Ne dai speranţă! Mulţumim mult!”, a scris şi Sergiu. 

„Armin, ne încarci inimile cu bunătate, dragoste şi speranţă! Şi noi îţi încărcăm ţine inima? Mulţumim!, a scris Gabriel.

„Asta înseamnă să iubeşti ceea ce faci şi să iubeşti oamenii pentru care o faci! Spectaculos şi special!We love you,Armin!”, a scris şi Gabriela.

Citeşte şi

VIDEO Armin van Buuren a mixat peste 7 ore la Untold: „România, îmi dai voie să ajung la inima ta?”

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite