VIDEO Ce văd clujenii pe 23 august: filmul „Sunt o babă comunistă“ cu Luminiţa Gheorghiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Secvenţă din film FOTO: cinemarx.ro
Secvenţă din film FOTO: cinemarx.ro

Filmul „Sunt o babă comunistă“ rulează de vineri, 23 august, la Cinema Florin Piersic din Cluj-Napoca. Distribuţia este una foarte bună – Luminiţa Gheorghiu, Ana Ularu şi Marian Râlea. Pelicula este regizată de Stere Gulea. Un bilet costă 10 lei, iar proiecţie va putea fi văzută de la ora 17.00.

„Viaţa liniştită de provincie a soţilor Emilia şi Ţucu este dată peste cap atunci când fiica lor se întoarce din Canada, împreună cu logodnicul ei american. Ce ar fi trebuit să fie o întâlnire fericită se transformă repede într-o situaţie complicată şi în acelaşi timp amuzantă“, astfel sună prezentatea filmului românesc „Sunt o babă comunistă“.

Clujenii îl vor putea vedea de vineri, 23 august, de la ora 17.00, la cinema Florin Piersic.

Un bilet costă 10 lei, iar redus la toate spectacolele cu cardul de student (studcard, omniPass, ISIC) - 2D - 5 lei, 3D - 8 lei.

Din distribuţie fac parte Luminiţa Gheorghiu, Ana Ularu şi Marian Râlea. Filmul durează o oră şi 34 de minute, regia este semnată de Stere Gulea.

Luminiţa Gheorghiu a fost imaginea ediţiei de anul acesta a TIFF-ului, ea s-a întâlnit cu cinefilii din capitala Ardealului, pe 2 iunie. Ea povestea atunci că revine cu drag la Cluj, unde atmosfera de dragoste pentru film e absolut aceeaşi ca şi la Cannes.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Luminiţa Gheorghiu despre sălile goale de cinema la filmele româneşti: „Nu suntem spectatori relaxaţi şi înţeleg de ce“

Imaginea TIFF 2013: Luminiţa Gheorghiu

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite