UPDATE Zece agenţi de pază din Cluj au fost arestaţi preventiv pentru tulburarea liniştii publice. Printre ei şi luptătorul K1, Răzvan Benche

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zece agenţi de pază au fost reţinuţi de poliţiştii clujeni FOTO: Adevărul
Zece agenţi de pază au fost reţinuţi de poliţiştii clujeni FOTO: Adevărul

11 angajaţi ai unei firme clujene de pază, cu vârste între 24 şi 42 de ani, sunt cercetaţi penal de criminalişti sub acuzaţiile de săvârşire a infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. 10 dintre ei au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Printre ei se numără şi luptătorul de K1, Răzvan Benche.

UPDATE 11.52 Cei 10 bărbaţi au fost prezenţi în această dimineaţă în faţa instanţei, iar judecătorul a hotărât ca aceştia să fie arestaţi preventiv pentru 29 de zile, anunţă purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene.

Poliţiştii de la Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Cluj-Napoca au început urmărirea penală faţă de 11 persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 42 ani, din Cluj-Napoca şi din comunele Apahida, Floreşti şi Frata. Toţi sunt angajaţii unei firme de pază şi protecţie din reşedinţa de judeţ şi toţi sunt suspectaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

„Din cercetările efectuate s-a stabilit că, în dimineaţa zilei de 21 iulie, în jurul orei 08.25, suspecţii echipaţi cu ţinuta specifică de intervenţie au agresat trei persoane de sex masculin în incinta unui club din centrul municipiului Cluj-Napoca, provocând indignarea persoanelor prezente în zonă“, susţine purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene, Adriana Simona Vornicu.
        
Cei 10 vor fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Printre cei 10 se numără şi luptătorul de K1 Răzvan Benche, titrează evz.ro, care mai spune că acesta i-ar fi coordonat pe agenţii de pază. Benche este angajat la respectiva firmă de pază cu toate că este recidivid, fiind închis pentru tâlhărie. După ce şi-a executat pedeapsa, Benche s-a angajat la firma de pază, deşi legea spune clar că nu poate fi angajat pe post de agent de pază din pricina cazierului.

Mai puteţi citi:

Poliţia Penală Cluj: şeful Poliţiei va fi judecat pentru confiscarea averii, după ce şeful de la Rutieră a fost trimis  în judecată pentru înşelăciune

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite