Un notar clujean explică esenţa imobiliarelor din Cluj după o tranzacţie „imposibilă” de 450.000 de euro

0
0
Vilă la periferia Clujului, în Făget, vândută cu 1,6 milioane de euro. FOTO: Arhivă agenţie imobiliară
Vilă la periferia Clujului, în Făget, vândută cu 1,6 milioane de euro. FOTO: Arhivă agenţie imobiliară

Vânzarea unei case în Cluj-Napoca l-a făcut pe un cunoscut notar din oraş să exclame: „Azi am văzut cum se poate face, din rahat, bici. Şi să şi pocnească. Nici eu nu credeam că iese şi a ieşit. Tranzacţie de 450.000 euro”.

Tony Gorun, unul dintre cei mai apreciaţi notari din Cluj-Napoca, relatează pe Facebook despre o tranzacţie „imposibilă”: 

„Bravo! În vremuri mai puţin bune se dovedesc adevăraţii profesionişti în imobiliare. Încrederea pe care o transmiţi face că tranzacţia să ia fiinţă. Azi am văzut cum se poate face, din rahat, bici. Şi să şi pocnească. Nici eu nu credeam că iese şi a ieşit. Tranzacţie de 450.000 euro. Mă bucur s-a demonstrat că am asemenea colaborări. Ştiu ei cine, nu trebuie să spun. E uşor să o duci pe Ana la dans când vrea. Du-o când nu vrea! Felicitări!” 

Agentul imobiliar care a reuşit tranzacţia a precizat că este vorba despre o casă vândută în două zile de la listarea ofertei. „O oferta în trecut care s-a plimbat pe la multe agenţii, cu diverse preţuri mai mari sau mai mici, dar care şi-a schimbat “destinul” imediat ce am semnat-o eu în exclusivitate”. 

Agentul a mai precizat că a avut parte de „clienţi fericiţi şi spirituali, exact aşa cum mi-am dorit, o casă aflată într-o locaţie cu multă natură în jur şi o tranzactie reuşită!”. 

Vilă vândută cu 1,6 milioane de euro

Cluj-Napoca este de mai mulţi ani cea mai scumpă piaţă imobiliară din România, însă uneori, preţurile ajung la cote neverosimile. În luna ianuarie, o vilă dintr-o zonă rezidenţială aflată la periferia oraşului - Făget- a fost vândută cu 1,6 milioane de euro. Imobilul are 363 de metri pătraţi şi un teren de 917 metri pătraţi. Vila a fost finalizată în 2018, este din cărămidă şi a fost îmbrăcată în piatră. Are patru dormitoare şi un living room, două bucătării, patru băi, trei terase, patru locuri de parcare.

Preţul piperat al casei a fost motivat astfel în anunţul de vânzare: „Vila este construita şi finisată cu multa atenţie la detalii şi materiale de calitate înaltă, design cu stil şi ambianţă plăcută, o locaţie deosebită cu vecini foarte de treabă şi curte amenajata de specialişti în domeniu. Imobilul se afla în cea mai râvnită zona din Făget, şi anume D.D. Roşca, şi nu i se potriveşte oricui, deoarece este recomandată doar proprietarilor cu personalitate.”

Cu preţul de 1,6 milioane de euro se poate cumpăra o vilă de 585 de metri pătraţi în centrul Barcelonei cu vedere la celebra catedrală Sagrada Família. 

Astfel este descrisă casa pe un site de imobiliare spaniol: „Această casa a fost construita în 1995 cu cele mai bune finisaje. Semnat de o firma prestigioasă de arhitecţi, fotografii ale vilei au fost publicate în diverse reviste de decor interior şi arhitectură. Este o proprietate unică, care include patru dormitoare duble, trei băi complete şi două de serviciu. O sală de mese mare, cu înălţime dublă, cu zonă de birou şi bibliotecă. Există, de asemenea, o zonă mare de jocuri, precum şi un birou, o zonă de spălătorie, o sală de sport şi o piscină pe punte, în care există şi o mică terasă de pe care se poate vedea Sagrada Familia la câţiva metri depărtare.”

Explicaţia specialiştilor în imobiliare consultaţi de „Adevărul” cu privire la preţurile mari de la Cluj-Napoca este că „atâta timp cât există cerere şi aceste preţuri se plătesc, nu putem spune că sunt preţuri exagerate”.  

Vă mai recomandăm:

Vilă la periferia Clujului vândută cu 1,6 milioane de euro. Ce poţi cumpăra de banii aceştia în Barcelona, Roma, Lyon

„Dărnicia” unui clujean care-şi vinde casa cu 1,7 milioane de euro: „Dacă gurile rele spun că lipseşte o piscină, o rezolvăm şi pe asta”

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite