Un jandarm s-a împuşcat în cap într-o pădure din Cluj-Napoca. Avea datorii de mii de lei la bancă (FOTO/VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un jandarm s-a împuşcat în cap, azi noapte, în pădurea Făget din Cluj-Napoca. Se pare că acesta ar fi avut probleme personale. Anchetatorii susţin că bărbatul avea datorii de mii de lei la bănci.

Plutonierul Lucian Sârb, în vârstă de 35 de ani, făcea parte din Gruparea de Jandarmi Mobilă Cluj-Napoca. Potrivit purtătorului de cuvânt al Grupării, Ilie Milici, trupul bărbatului a fost desoperit la marginea pădurii Făget, la doi kilometri de localitatea Ciurila, în jurul orei 2.00.

Fotografii: reconstituire

image

„Nu era căsătorit, a divorţat recent. La testul psihologic efectuat în luna mai nu prezenta probleme, însă din câte am înţeles el avea unele probleme personale“, a declarat Milici. Bărbatul a fost căsătorit circa un an.

Bărbatul s-a împuşcat cu arma din dotare, un pistol Carpaţi de calibrul 7,65 mm.

image

Jandarmul era angajat în cadrul Grupării de 14 ani şi lucra în cadrul departamentului de Ordine Publică.

Ilie Milici, purtătorul de cuvânt al Grupării Mobile de Jandarmi

Surse din rândul anchetatorilor Parchetului Militar Cluj susţin că e mai mult decât evident că a fost vorba de sinucidere, pe baza probelor preluate de la faţa locului. Oamenii legii au găsit deja şi unul din posibilele motive pentru care jandarmul şi-a luat viaţa: datoriile de mii de lei la bancă. Acesta trebuia să plătească în câteva zile peste 2.000 de lei, bani pe care nu avea de unde să îi scoată. Unul dintre colegii jandarmului, care nu a dorit să îşi dezvăluie identitatea, ne-a declarat că Sârb a acumulat mai multe datorii în ultima perioadă.

Surse din cadrul Grupării au declarat că jandarmul ar fi avut un salariu de circa 1.300 de lei, bani din care nu-şi putea achita datoriile.

image

Potrivit lui Ilie Milici, jandarmul nu a mai avut probleme şi era o persoană deschisă. De asemenea, îi plăcea mult sportul, mergând zilnic la sala la care se antrenează jandarmii Grupării. Colegii săi au rămas şocaţi la aflarea veştii.

Descoperit prin semnal GSM

Jandarmul trebuia să se întoarcă aseară la sediul Grupării, însă nici urmă de el. Colegii au început să îl sune, însă, deşi telefonul avea semnal, nu au reuşit să dea de nimeni. Jandarmii au contactat organele competente, care au depistat locaţia plutonierului cu ajutorul semnalului emis de telefonul său. Când au ajuns în locaţia indicată, jandarmii l-au găsit fără suflare pe bărbat.

Mai citiţi şi:

Iaşi: Campionul la offroad, datorii de 755.421 de euro

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite