Un jandarm din Cluj va încerca să doboare recordul mondial la flotări. El deţine recordul naţional cu 1.419 flotări făcute în 49 de minute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Jandarmul Adrian Petre va încerca duminică, 16 martie, la ora 16.00, în zona food court din Polus Center, să depăşească recordul mondial la executat flotări deţinut de britanicul Paddy Doyle care a făcut 627 de flotări în 15 minute. Jandarmul clujean este, din februarie 2013, deţinătorul recordului naţional cu 1.419 flotări în 49 de minute.

După ce săptămâna trecută, Clujul a intrat în Cartea Recordurilor drept oraşul unde cele mai multe persoane s-au rujat timp de un minut, săptămâna aceasta, un sportiv clujean va încerca să detroneze un alt record mondial. La flotări.

Sportivul clujean se numeşte Adrian Petre şi este angajat al Inspectoratului Judeţean „Alexandru Vaida Voevod” din Cluj. El va încerca duminică, 16 martie, la ora 16.00, să doboare recordul mondial la flotări. Evenimentul va avea loc în zona food court a Polus Center şi se anunţă a fi unul plin de surprize.

Jandarmul clujean a doborât pe 9 februarie 2013 recordul naţional la flotări deţinute de Doru Dorobăţ. În cadrul evenimentului desfăşurat la o ceainărie din Cluj, Petre a efectuat 1.419 flotări în 49 de minute, surclasându-l astfel pe Dorobăţ care reuşise să facă 1.301 flotări.

Adrian Petre este un luptător de judo clujean medaliat la campionatele europene şi mondiale. Sportivul va încerca să-l detroneze pe britanicul Paddy Doyle ce deţine recordul mondial de 627 repetări executate pe dosul palmelor, în 15 minute.

Imagini de la doborârea recordului naţional, AICI.

Mai puteţi citi:

FOTO VIDEO Un jandarm de la Curtea de Apel Cluj este deţinătorul recordului naţional la flotări. A făcut 1.419 de execuţii în 49 de minute

FOTO VIDEO Clujul a intrat în Cartea Recordurilor de 8 martie. 1.384 de femei s-au rujat timp de un minut

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite