Un clujean este şeful de promoţie din 2013 al Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

A opta promoţie de absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca a părăsit băncile şcolii vineri, 28 iunie. Şef de promoţie este clujeanul Răzvan-Petrişor Paşca.

144 de tineri au absolvit azi, 28 iunie, Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” din Cluj-Napoca. Aceştia au fost pregătiţi pentru specializarea Ordine Publică, iar peste o săptămână se vor prezenta la unităţile de repartiţie pentru a începe munca.

Anul acesta, şeful  promoţiei este clujeanul Răzvan-Petrişor Paşca care a absolvit cu media 9,59, urmat de sălăjeanca Elena-Cristina Zaha care a terminat cu 9,54 şi mureşeanul Gabriel-Bogdan Moldovan care a absolvit cu media 9,43.

Pe lângă oficialităţi locale, la cursul festiv au participat adjunctul inspectorului general al Poliţiei Române, chestorul de poliţie Florea Oprea şi subcomisar de poliţie Paul Bălţăţeanu, şeful Serviciului Formare Profesională din cadrul Direcţiei Management Resurse Umane a Inspectoratului General al Poliţiei Române.

Înfiinţată în anul 2004, şcoala de poliţie clujeană a pregătit până acum opt promoţii de elevi, adică în jur de 1.800 de agenţi de poliţie.
 

Mai puteţi citi:

Patru actori, absolvenţi de Cluj, vor fi prezentaţi profesioniştilor din lumea filmului la TIFF

iPad-uri pentru elevii de 10 la BAC din Cluj

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite