Un bărbat dat în urmărire pentru violarea unei minore a fost prins de poliţişti după o zi de căutări

0
Publicat:

 Un bărbat de 44 de ani acuzat de violarea unei fete de 17 ani a fost prins, vineri, de poliţiştii clujeni, după ce a fost dat în urmărire şi a fost căutat mai bine de o zi, relatează Agerpres.

Suspectul a fost prins de polițiști FOTO Shutterstock
Suspectul a fost prins de polițiști FOTO Shutterstock

"În urmă cu puţin timp, bărbatul a fost depistat de poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej -Secţia 5 Poliţie, pe raza comunei Căşeiu. A fost condus la sediul unităţii de poliţie, în vederea punerii în executare a mandatuuil de arestare preventivă emis de instanţă", informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Cluj.

Pentru prinderea lui au fost organizate mai multe filtre pe şoselele clujene şi la intrările şi ieşirile din localităţi.

"Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej, alături de cei ai Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, au demarat activităţi în vederea depistării unui bărbat, de 44 de ani, din comuna Căşeiu, cercetat pentru comiterea infracţiunii de viol asupra unei minore de 17 ani. În baza probatoriului administrat, poliţiştii au dispus, la data de 1 februarie, reţinerea lui pentru 24 de ore. Fapta pentru care este cercetat a fost comisă la data de 1 februarie a.c., într-un imobil din comuna Căşeiu. După expirarea aceastei măsuri, pe numele bărbatului a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile, de către magistraţii Judecătoriei Dej", au informat iniţial reprezentanţii IPJ Cluj. 

Caz cutremurător la Zlatna

Motivarea hotărârii prin care bărbatul din Zlatna a fost condamnat la 12 ani de închisoare pentru două infracţiuni de viol, victima fiind fiul său cu retard mental, arată o situație cutremurătoare.

Victima infracţiunilor de viol este fiul bărbatului, în vârstă de 22 de ani, diagnosticat cu retard. Una dintre fapte a avut loc sub un pod, iar violatorul a devenit agresiv cu poliţiştii chemaţi de martori să intervină, el dezbrăcându-se în faţa acestora.

Bărbatul, Marcel C. a declarat că victima are peste 20 de ani și că „trebuie să aibă şi el viaţă sexuală, chiar dacă este puțin mai în urmă, nu poate rămâne virgin toată viaţa”.

Faptele au avut loc în cursul anului trecut şi în anul 2021. Prima faptă de viol a avut loc în seara zilei de 11 iulie 2022, sub un pod, când bărbatul şi-a abuzat fiul cu care a întreţinut relaţii sexuale orale. A doua faptă a avut loc în 2021, în balconul apartamenului familiei, cei doi fiind văzuți de o vecină.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri