Un alt fel de admitere la o facultate a UBB. Sistemul electronic care elimină cozile şi aşteptarea pe hol

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După cei de la Facultatea de Istorie şi Filosofie a UBB, reprezentanţii unei alte facultăţi din aceeaşi universitate vin cu o noutate în ceea ce priveşte admiterea: un sistem electronic care va reduce cozile şi timpul petrecut pe holurile facultăţii pentru depunerea dosarelor de înscriere. Sistemul e funcţional de mâine, 17 iulie.

Tinerii care se vor înscrie de luni, 17 iulie, la Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universităţii Babeş-Bolyai vor avea la dispoziţie un sistem electronic care reduce cozile şi timpul petrecut pe holurile facultăţii pentru depunerea dosarelor de înscriere.

Sistemul va eliberare numere de ordine pentru încasarea taxelor de admitere şi de şcolarizare.

sistem electronic la admitere ubb foto ubb
sistem electronic la admitere ubb foto ubb

„O premieră naţională este, după cunoştinţa noastră, afişarea online în timp real, pe website-ul facultăţii, a numărului de ordine curent şi a timpului de aşteptare pentru fiecare număr. Astfel candidaţii nu mai sunt nevoiţi să rămână în preajma casieriei, aşteptându-şi rândul, ci pot să-şi petreacă timpul în mod distractiv şi creativ alături de trainerii şi voluntarii Centrului de Orientare şi Consiliere Profesională de la parterul clădirii FSEGA sau chiar să iasă din campusul FSEGA pentru o plimbare în parc, spre exemplu şi să revină în timp util la casierie“, afirmă Răzvan Mustaţă, decanul FSEGA.

Înscrierile la FSEGA vor începe luni, 17 iulie. Au fost scoase la concurs peste 2.300 de locuri bugetate şi cu taxă, la nivel licenţă - zi, precum şi  780 de locuri pentru învăţământul la distanţă, nivel licenţă.

Perioada de admitere la UBB se va încheia în data de 31 iulie.

Mai puteţi citi:

Robotul care răspunde la întrebări despre admitere pe Facebook. Hiphi îi ajută pe tinerii care vor să fie studenţi la o facultate din cadrul UBB

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite