„U“ Mobitelco mai are doar trei paşi până la primul loc la finele sezonului regulat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Baschetbaliştii de la „U“ Mobitelco au învins aseară, în Sala Sporturilor „Horia Demian“ Energia Rovinari, scor 89-72 şi au făcut un nou pas important spre prima treaptă a podiumului la finele sezonului regulat din Divizia A

Clujul fierbe. „U“ Mobitelco are toate atuurile să creadă într-o mare performanţă în acest an. Sezonul regulat este pe punctul de a se încheia, iar clujenii sunt pe prima poziţie, loc pe care în mod normal nu-l vor pierde. Aseară, în Sala Sporturilor, clujenii au mai făcut o victimă: Energia Rovinari.

Elevii lui Ţenter s-au impus cu 89-72 şi se gândesc deja la play-off, deşi mai au de disputat un meci la Timişoara, cu Elba şi unul pe teren propriu, cu SCM U Craiova, plus restanţa cu CS Otopeni. Cei mai buni marcatori în victoria de aseară au fost Krstanovici (18 puncte) şi Dykes (15).

„A fost un meci tacticizat, am vrut să încetinesc puţin ritmul de joc, pentru că Rovinari e o echipă foarte ofensivă. Am reuşit acest lucru, s-a văzut în economia jocului, am câştigat confortabil, dar deja suntem cu gândul la următorul meci, cel de sâmbătă, de la Timişoara", a spus Ţenter la finalul meciului.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite