Top 10 glume despre Electric Castle: „Inspiraţi de festival, sinistraţii din Vaslui vor DJ la următoarele inundaţii”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sinistraţii din Vaslui au fost inspiraţi de festival.
Sinistraţii din Vaslui au fost inspiraţi de festival.

Electric Castle, cel mai mare festival din România a început la Cluj pe o ploaie care nu se mai oprea. Şi cum sunt talentaţi la a face haz de necaz, internauţii români au postat zeci de glume despre eveniment. "Adevărul" a făcut o selecţie a celor mai reuşite.

1. Cum recunoşti un metrosexual la Electric Castle. Are cizmele de gumă curate


2. Nici prea multă ploaie nu e bună. Sătenii din Bonţida se plâng că li se strică hipsterii pe câmp; (Times New Roman) 


3. Producătorii filmului “Cântând în ploaie” vor face o continuare a peliculei care se va numi “Dansând la Electric Castle”. Pentru scena cu barca a fost deja contactat Victor Ponta


4. E atât de mult noroi la Electric Castle, că Sorin Oprescu a fost numit primar onorific al evenimentului (Times New Roman)


5. Având în vedere experienţa obţinută anul acesta, organizatorii Electric Castle au anunţat că în 2016 vor realiza festivalul Electric Techerghiol. În preţul biletelor vor fi incluse şi 10 sesiuni de tratament balneo.


6. Anunţ umanitar de la un fan Electric Castle blocat în camping: Rog să se trimită urgent conserve de legume, legume proaspete şi fructe bio pentru sinistrati. Rog să se trimita urgent donaţii de: apă plată produsa în mediu igienic, Aperol şi Smoothie. (Cronici pe bune)


7. Sinistraţii din Vaslui au contactat organizatorii Electric Castle: „Ne-a plăcut aşa de mult atmosfera de la Bonţida, încât vrem ca la următoarele inundaţii să angajăm un DJ. Trece mai repede timpul dacă ascultăm şi muzică la birt în timp ce băieţii de la armată ne scot apa din curţi”.   


8. Organizatorii erau pregătiţi: Dacă nu venea ploaia, dădeam drumul la tunurile de noroi; (TNR)


9. Organizatorii Electric Castle l-au angajat pe Chuck Norris să oprească ploaia.


10. Văzând succesul cizmelor de gumă la Electric Castle, Cătălin Botezatu s-a hotărât: va scoate o colecţie de gumari care să se asorteze cu ultimele trenduri în materie de chiloţi

Citeşte şi

FOTO VIDEO Electric Castle, parodiat de internauţi pe Facebook: de la „Welcome to Electric Techirghiol” la o parodie cu Hitler - „Cheamă-l pe Ponta cu barca!”

Weekend la castel. Ce concerte şi evenimente să nu ratezi la Electric Castle

Festivalul Electric Castle, sărbătoarea din Cluj la care cap de afiş este trupa Prodigy. Tot ce trebuie să ştii despre program, acces, transport şi bilete

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite