FOTO VIDEO Electric Castle, parodiat de internauţi pe Facebook: de la „Welcome to Electric Techirghiol” la o parodie cu Hitler - „Cheamă-l pe Ponta cu barca!”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Electric Castle, parodiat pe Facebook de internauţi FOTO: Facebook
Electric Castle, parodiat pe Facebook de internauţi FOTO: Facebook

Facebook-ul este plin de imagini şi mesaje care ironizează noroiul şi vremea ploioasă de la ediţia din acest an a Festivalului Electric Castle de la Bonţida. Imaginile au mesaje ca ”Welcome to Electric Techirghiol”, ”Donează şi tu pentru sinistraţii Electric Castle” şi ”50 shades of Grey”. S-a făcut şi un scurt video în care Hitler parodiază organizarea evenimentului.

E a doua zi de Festival Electric Castle la Bonţida şi e a doua zi când plouă continuu, ceea ce a trezit nemulţumirea multora care şi-au luat abonamente sau bilete la eveniment. Drept urmare, azi Facebook-ul e ”inundat” de mesaje în care oamenii vor să vândă sau ca să cumpere fie abonamente ori bilete, fie cizme la festival.

Pe lângă aceste anunţuri, postate pe pagina de Facebook care anunţa festivalul, internauţii au postat o grămadă de imagini prin care ironizează noroiul şi modul în care arată domeniul Banffy, unde cizmele sunt mai mult decât necesare. Imaginile din galeria foto sunt grăitoare.

Organizarea evenimentului a fost parodiată într-un video (sursa video - captiongenerator.com) în care Hitler spune ”cum...cu atâţia bani nu aţi reuşit să faceţi ceva” şi ”să puneţi măcar cum trebuie nisipul pe alei”, ”pe aşa vreme nici monstrul din Loch Ness nu se arată” sau ”Cheamă-l pe Ponta cu barca!”. 

Cheamă-l pe Ponta cu barca! Reacţia lui Hitler la ploaia şi noroiul de la Electric Castle

Mai jos aveţi câteva dintre reacţiile participanţilor la Ec 2015, reacţii postate pe pagina de Facebook care anunţa evenimentul.

Vlad Rusescu - ”Fratilor ar trebui sa faceti totusi ceva cu mizeria aia de acolo ca e noroiul pana la gat in unele locuri. E groaznic pt cei fara cizme de pescuit. E o reclama foarte proasta si un lucru absolut deranjant pt toata lumea, mai ales pt cei veniti de la distanta: Timisoara, Bucuresti, Constanta samd....
Spuneati ieri ca o sa incercati sa rezolvati cat de cat problema... Nu stiu, poate adus ceva pietris si acoperite macar zonele de trecere de la o scena la alta... Pt mine toata treaba asta e un buzz killer si stiu clar ca la anul, daca ploua, nu o sa mai vin, desi e a doua editie la care particip....
Ms fain...in rest big up pt line up si pt o prima seara de muzica reusita!”

George Florin Stoica - ”Am început să aud broaşte lângă cort. Mai ies sau stau aici?”

Jorj Lièvre - ”Mda.. Frumos la Festival la Techirghiol! Mai lipseste niste zapada”

Ciprian Stretea - ”mai exista cazare la oameni acasa ? nu mai pot aici in camping...”

Bogdan Gavrilescu - ”Coada la autobuze coada la intrare cu autobuzul la festival (am facut 2-3 ore din Cluj pana la castel); coada si haos la check in; coada la toalete; coada la cumparat carduri (am incercat sa mi iau o bere cu PayWave ul meu, era stricat POSul). Deocamdata am plecat, sigur mai gaseam coada la ceva. Pana acum ploaia si noroiul au fost cele mai mici probleme de la EC”.

Pe pagina de Facebook a festivalului, organizatorii îi sfătuiesc pe participanţi să vină cu autobuzele. ”Folosiţi Busurile! Din cauza ploii, terenul de la parcări este foarte moale şi momentan accesul este permis doar în P3. Lucrăm să îmbunătăţim acest lucru. Vă rugăm să folosiţi busurile care circulă non-stop. Ele opresc direct la intrarea în festival şi pot fi luate de la Cluj Arena”, scriu aceştia.

Mai puteţi citi:

Weekend la castel. Ce concerte şi evenimente să nu ratezi la Electric Castle

Festivalul Electric Castle, sărbătoarea din Cluj la care cap de afiş este trupa Prodigy. Tot ce trebuie să ştii despre program, acces, transport şi bilete

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite