Subiecte Biologie Bac 2018: „A fost uşor. Cred că vor fi note mari”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 4.000 de clujeni au susţinut astăzi ultima probă din cadrul examenului de Bacalaureat 2018. „Toţi colegii mei de clasă şi cei cu care am vorbit au zic că le-a mers bine. Cred că vor fi note mari”, spune Oláh Szabolcs, la ieşirea de la exanenul de Biologie.

„A fost un subiect destul de uşor, n-a fost greu deloc. Toţi colegii mei de clasă şi cei cu care am vorbit au zic că le-a mers bine. Cred că vor fi note mari”, spune Oláh Szabolcs, la ieşirea de la ultima probă a Bacalaureatului 2018. Tânărul, care a terminat Liceul Teologic Reformat din Cluj-Napoca, a susţinut examen la Biologie.  

Până acum cel mai greu examen pentru el a fost cel la Limba maghiară: „Am primit o poezie destul de grea de la un scriitor cam necunoscut. La Matematică, un subiect nu foarte greu. În general, nu a fost nici greu, nici uşor”. 

Continuă cu facultatea în România

Olah estimează că va obţine o medie generală peste 8. El vrea să continue cu o facultate în România: „Vreau să merg la Universitatea de Medicină şi Farmacie, la kinetoterapie sau dacă nu la Babeş-Bolyai, la secţia de Sport, tot la specializarea de kinetoterapie”. 

Spune că a avut nevoie de meditaţii pentru facultate deoarece „admiterile se dau în limba română şi atunci a trebuit să învăţ câteva lecţii în limba română”. 

Întrebat cum va sărbători după această ultimă probă, Oláh Szabolcs a susţinut: „mă duc acasă şi dorm, mult”. 

Citeşte şi

Subiecte Matematică Bac 2018. „A fost greu. Dacă nu merge ţara pe râpă, dau la Instalaţii Electrice”

Bac 2018. Reacţii după proba la Română:„A fost mai uşor decât mă aşteptam. Mulţi colegi au presupus că vom primi Luceafărul”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite