Rezultate alegeri locale 2016 Cluj. Liderul PSD Cluj: „Toţi primarii PSD în funcţie care au candidat şi-au înnoit mandatele“. Dej, Turda şi Gherla au primari PSD

0
0
Remus Lăpuşan FOTO Adevărul
Remus Lăpuşan FOTO Adevărul

Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, a declarat luni, 6 iunie, într-o conferinţă de presă că rezultatul de la alegerile locale 2016 este unul ”foarte bun” şi că toţi primarii PSD în funcţie care au candidat sub sigla partidului şi-au înnoit mandatele.

După alegerile locale 2016, PSD are 33 de primari în judeţul Cluj. Trei sunt în oraşe - Dej, Turda şi Gherla.

Mulţumesc colegilor pentru implicare şi alegătorilor pentru votul acordat.Teoretic, în acest moment, am câştigat şi avem trei primari de municipii, Dej, Turda şi Gherla, dar am pierdut Câmpia Turzii. Este un rezultat foarte bun. Avem 30 de comune câştigate, primării cu scoruri foarte mari, din care 10 comune nou câştigate. Acum avem 23 de primari, cu mandate obţinute în 2012, iar acum vom avea 33 de primari. Toţi primarii PSD în funcţie care au candidat sub sigla PSD şi-au înnoit mandatele, a declarat Remus Lăpuşan, citat de Mediafax.

Acesta a mai spus că, potrivit calculelor lor, PSD va avea, după redistribuirea voturilor, 12 sau 13 consilieri judeţeni.

Candidatul PSD la funcţia de preşedinte de Consiliu Judeţean, Cornel Itu, notează pe pagina sa de Facebook că la alegerile locale 2016 „se putea şi mai bine, însă altceva este mai important acum:

Mulţumesc fiecărui clujean în parte, pentru întâlnirile minunate, pentru ideile şi sugestiile foarte concrete pe care mi le-aţi transmis. O să ţin cont de toate. Le sunt recunoscător celor care ieri m-au votat pe mine şi lista de consilieri judeţeni PSD. (...) Le mulţumesc şi colegilor mei. Ei au fost echipa mea în această campanie. Au fost cei mai buni şi, indiferent de vremuri, ramânem uniţi. Am obţinut în plus, de la PNL, un număr de 10 primării, nu e puţin lucru. La Cluj, astazi, PSD are 33 de de primării, dintre care trei de municipiu. Încrederea voastră ne onorează, dar ne şi obligă totodată.

Mai puteţi citi:

VIDEO Alegeri locale 2016 Cluj. Preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan: „Am votat pentru o schimbare la nivelul municipiului Cluj-Napoca“

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite