Rezultate alegeri locale 2016 Vrancea. Marian Oprişan anunţă că PSD are majoritate în Consiliul Judeţean

0
0
Marian Oprişan
Marian Oprişan

Potrivit liderului PSD Vrancea, la alegerile locale 2016 pentru Consiliul Judeţean Vrancea , partidul pe care îl conduce a obţinut 50,5% din voturi.

Marian Oprişan, preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, a anunţat astăzi pe pagina sa de Facebook că în viitoarea legislatură partidul pe care îl conduce va avea 19 consilieri judeţeni, din totalul celor 33, număr mai mult decât suficient pentru formarea majorităţii.

"Le mulţumesc celor 76.661 (50,54%) de vrânceni care au votat PSD! Încrederea voastră ne onorează şi ne obligă să luptăm şi pe viitor pentru a construi Vrancea Puternică! În urma scrutinului am câştigat Primăria Municipiului Focşani şi alte 54 primării din Vrancea. De asemenea am obţinut majoritatea în Consiliul Judeţean Vrancea cu 19 mandate! Avem priceperea şi mijloacele să construim o viaţă mai bună pentru cei mulţi căci noi, echipa PSD, suntem cei care lăsăm faptele să vorbească pentru noi!", a scris Marian Oprişan.

Alte 12 mandate au fost obţinute de PNL, iar două de ALDE. Spre deosebire de consiliul local Focşani, unde UNPR a obţinut doua mandate, la Consiliul Judeţean Vrancea UNPR nu a trecut pragul de 5%.

Focşani


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri