Reţea internaţională de supermarketuri inaugurează magazin la Cluj  cu slujbă de sfinţire şi primar cu cocardă tricoloră

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O reţea internaţională de supermarketuri a inaugurat, astăzi, în localiatea clujeană Luna un nou magazin. Pe lângă primarul oraşului, la eveniment a participat şi un preot care a oficiat o scurtă „slujbă” de sfinţire.

La inaugurarea unui nou magazin în comuna Luna au fost prezenţi reprezentanţi ai companiei, ai administraţiei locale, în frunte cu primarul Aurel Giurgiu, relatează Turda News. La eveniment a participat şi un preot care a făcut o scurtă „slujbă” de sfinţire. 

„Mă bucur că au ajuns la Luna pentru că orice agent economic care vine şi investeşte pe teritoriul comunei este binevenit, iar faptul că s-au creat locuri de muncă şi toţi angajaţii sunt din comună nu face decât să mă bucure. Sigur că va fi o competiţie cu ceilalţi agenţi economici din comună, din care vor avea de câştigat cetăţenii, prin prisma preţurilor. Economia de piaţă este dură şi nu iartă pe nimeni. Cel care vinde mai ieftin va avea câştig de cauză şi va rezista pe piaţă. I-am felicitat că au renovat tot magazinul într-un timp foarte scurt, respectiv 30 de zile, le-am urat mult succes şi să reziste cât mai mult la Luna, sănătate la tot personalul”, a declarat primarul localităţii, Aurel Giurgiu. 

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri