Restaurantul din Cluj care a taxat lămâia din apa plată a fost amendat de Protecţia Consumatorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Proprietarii localului clujean care a taxat lămâia din apa plată au fost amendaţi de Protecţia Consumatorului. Un client al restaurantului Salate e Panini din centrul oraşului a reclamat că a fost pus să plătească lămâia din apa plată deşi acest produs nu exista în meniu.

 “Aspectele semnalate s-au conformat, motiv pentru care operatorul economic a fost sancţionat contravenţional fiind dispuse măsuri de intrare în legalitate” – acesta este răspunsul primit de clujeanul care a reclamat restaurantul Salate e Panini din centrul oraşului. “Am servit masa la un restaurant care îşi bate joc de clienţi. Am cerut meniul zilei şi apă plată cu lămâie. Lămâia mi-a fost tarifată cu 2.5 RON...jenant...”, a explicat clujeanul. Mai mult, clientul slune că localul “a taxat un aliment care nu apare in meniu si nici nu am fost informat ca daca cer apa plata cu lamaie am de platit inca 2.5 ron suplimentar”. 

Apa plată e un produs separat!

„Apa plată e un produs separat, iar lămâia se vinde separat ca topping. Avem topping de lămâie, de portocale, foi de mentă. Nu a fost o felie de lămâie, ci o jumătate de lămâie”, a spus reprezentantul restaurantului din Piaţa Cipariu. 

Citeşte şi 

Culmea nesimţirii într-un restaurant din Cluj: au taxat lămâia dintr-un pahar de apă plată cu lămâie

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite