Regrete mari în Gruia după egalul cu Steaua!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lacina Traore a ratat cele mai mari ocazii ale echipei sale
Lacina Traore a ratat cele mai mari ocazii ale echipei sale

Deşi au trecut două zile de la partida cu Steaua, „ceferiştii“ continuă să se gândească la cele două puncte pierdute în lupta pentru titlu. Jucătorii regretă faptul că nu au învins Steaua, într-un moment în care formaţia din Ghencea nu traversează cea mai bună perioadă

CFR a obţinut un egal din derby-ul cu Steaua, punct care poate conta foarte mult atunci când se va trage linie. Totuşi, Mandorlini a pregătit meciul numai la victorie, iar înaintea meciului chiar preşedintele Iuliu Mureşan a fost în vestiar şi le-a cerut jucătorilor să învingă Steaua, pentru a-şi face viaţa uşoară în următoarele etape. Montaţi, aceştia au intrat în teren cu gândul la victorie, iar faptul că nu au obţinut decât o remiză i-a nemulţumit complet.

„Egalul e bun, pentru că am întâlnit una dintre cele mai bune echipe ale campionatului, care se va lupta până în ultima etapă pentru titlu. Vă daţi seama însă că regretăm foarte mult ocaziile ratate. Din cele patru ocazii clare de gol pe care le-am avut, dacă am fi concretizat una, am fi câştigat. Suntem trişti, dar trebuie să trecem cât mai repede peste asta, pentru că avem un meci greu la Galaţi“, a declarat unul dintre jucătorii „vişiniilor“.

Probleme mari în centrul defensivei

Andrea Mandorlini a evitat să dea vina pe vreunul dintre jucători şi a declarat în mass-media că este mulţumit de jocul fundaşilor centrali. Totuşi, enervat de gafele lui Cadu şi Alcantara, italianul l-a scos la încălzire pe Felice Piccolo, dar în cele din urmă a evitat să-l introducă în teren, acesta nefiind încă integrat în angrenajul echipei. La faza golului stelist, Cadu a fost depăşit cu uşurinţă de Bogdan Stancu, stelistul trecându-i mingea printre picioare, iar Alcantara a fost inexistent la multe dintre centrările trimise de cei din Ghencea.

Apropiaţii tehnicianului spun că la meciul din etapa următoare, cu Oţelul, cuplul de fundaşi centrali va fi alcătuit din Cadu şi Piccolo, astfel că brazilianul îşi va pierde locul de titular. Cu un obiectiv fixat din partea conducerii la începutul returului, zece puncte din primele trei etape, Mandorlini nu îşi mai poate permite să facă alţi paşi greşiţi.

Deşi este lider solitar, cu trei puncte avans, CFR este urmărit îndeaproape de un grup de trei echipe, format din Timişoara, Urziceni şi Steaua. În următoarele etape, clujenii vor avea parte de două meciuri foarte dificile, în faţa unor echipe aflate în mare formă. Galaţiul lui Dorinel Munteanu a obţinut maximum de puncte în primele două runde, în timp ce Dinamo a reintrat în lupta pentru titlu, având, de asemenea, punctaj maxim.

Patru puncte din primele două etape ale returului a obţinut CFR Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite