Recompensă pentru taximetristul din Cluj care a dus o mamă cu copilul la spital fără bani. Bărbatul, de negăsit

0
Publicat:

Colegii taximetristului din Cluj promit colegului care a transportat gratuit o mamă cu copilul, de urgență, la spital, o recompensă uriașă, numai că eroul este de negăsit.

Taximetrist agresat de o femeie care consumase băuturi alcoolice

Recompensa promisă este un abonament gratuit pe cinci ani la dispeceratul de taxi, sau chiar cu o mașină electrică, dacă este angajat.

Ioan Pugna, vicepreședintele Asociației Taximetriștilor din Cluj, a declarat, pentru Știrile PRO TV că, se străduiește de câteva zile să verifice știrea.

Informația a fost publicată inițial pe un grup de Facebook, dar nu este clar când a avut loc cursa respectivă, și nici cine e autoarea postării.

Gestul de omenie al taximetristului a impresionat utilizatorii pe rețelele de socializare. O femeie a apelat la un taximetrist pentru a o transporta cât mai repede, pe ea și pe copilul ei, la Unitatea de Primiri Urgențe din Cluj. Femeia a precizat că nu avea decât 16 lei la ea, insuficient pentru a plăti cursa.

Bună ziua, am 16 lei toți banii și trebuie să ajung cu băiatul la Urgență. Credeți că-mi ajung banii?”, a întrebat femeia.

Reacția taximetristului care a primit mesajul nu s-a lăsat așteptată. „Sărut mâna, nu e nevoie de bani. Așteptați două minute, vă rog, că ajung imediat”, a scris taximetristul.

Discuția între mamă și taximetrist SURSA Știri de Cluj
Discuția între mamă și taximetrist SURSA Știri de Cluj

La scurt timp, el a ajuns la adresa femeii și a dus-o împreună cu copilul ei la Unitatea de Primiri Urgențe Cluj.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite