Răsturnare de situaţie în cazul asiaticului acuzat că ucide şi mănâncă pisici. Explicaţia surprinzătoare dată de acesta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Pixabay
FOTO Pixabay

Poliţia Animalelor a intervenit şi a reuşit să-l găsească pe asiaticul acuzat de cruzime asupra animalelor, după ce a fost văzut umblând cu o pisică moartă agăţată de ruscac.

Cazul a fost relatat pe grupul de Facebook Protecţia Animalelor Cluj, iar Poliţia a reacţionat după ce au fost făcute câteva reclamaţii. 

„Atenţie pe zona Baciu, ţineţi-va animalele în casă! Azi dimineaţă, în zona Panemar, tatăl meu a văzut un asiatic ce avea agăţat de rucsac un pisic mort, era cu mai multe culori, atârnat de picioarele din spate. Încă mai curgea sânge din el şi mergea înspre Baciu. Era în coloana, a strigat din maşină la el, iar asiaticul râdea şi îi făcea semne că e pentru mâncat. 

Încercăm să aflăm dacă sunt camere de supraveghere la Panemar, va fi sesizată poliţia şi sperăm să îl identifice şi să plătească penal idiotul. Cei care va lăsaţi pe afară pisicile sau câinii va rog aveţi grijă de ei, că sunt tot mai mulţi asiatici în Cluj şi pentru ei e normal să îi mănânce. Din păcate cred că mulţi amărâţi ai străzii pică victimele lor şi cu siguranţă vor prinde tot ce pot, deci şi cei lăsaţi la plimbare afară nesupravegheaţi sunt în pericol. Partea şi mai proastă e că oamenii de pe stradă se uitau miraţi la el, dar nimeni nu a făcut nimic”, a scris femeia.

Cazul a ajuns şi la Poliţiştii Biroului pentru Protecţia Animalelor, care au reuşit să-l identifice şi să-l găseaască pe bărbatul acuzat. Pisica prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, susţin poliţiştii din cadrul Biroului pentru Protecţia Animalelor, care au demarat verificări pentru stabilirea împrejurimilor în care a avut loc incidentul.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit faptul că animalul a fost găsit mort pe stradă de către bărbatul de 55 de ani, care a luat bietul animal pentru a-l îngropa, nicidecum pentru a-l consuma. 

Bărbatul a dus cadavrul animalului pe şantierul unde lucrează şi l-a îngropat. Ca semn de respect pentru patrupedul fără viaţă, asiaticul a decis să-i îngroape corpul în loc să îl lase de izbelişte pe stradă, au mai precizat poliţiştii. 

Vă mai recomandăm şi:

Asiatici reclamaţi că mănâncă pisicile oamenilor: „Râdea şi făcea semne că e pentru masă”. Reacţia Poliţiei

Romain Forestier, cercetător şi manager la JEDI: „Războiul informaţional va fi câştigat de democraţiile noastre“

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite