Primăria Cluj reia pieţele volante în cartiere

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Primăria Cluj reia pieţele volante în cartiere
Primăria Cluj reia pieţele volante în cartiere

Primaria va relua pieţele volante din cartiere, a anunţat miercuri primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc. Potrivit acestuia, au existat deja solicitări în acest sens atât din partea cetăţenilor, cât şi din partea producătorilor.

Clujenii vor avea astfel ocazia să achiziţioneze fructe, legume, produse apicole, direct de la producătorii din judeţ la preţuri accesibile.

Chiar începând de mîine, joi, 23 august, se va relua piaţa volantă din Gheorgheni, la capătul străzii Unirii (capătul liniei 3). Joi va rămâne zi de piaţă volantă în Gheorgheni în această toamnă. De marţi 28 august, se va relua şi piaţa din Grigorescu (strada Sigismund Toduţă, de la intersecţia cu strada 1 Decembrie 1918 până la intersecţia cu strada Gavril Muzicescu).

Orele între care funcţionează pieţele volante sunt, ca şi anul trecut, 15.00-19.00. Producătorii au obligaţia să dovedească calitatea de producător agricol şi să păstreze curăţenia în spaţiul pus la dispoziţie de Primărie.

Potrivit lui Boc, piaţa de sâmbătă de pe platoul Sălii Sporturilor va continua între orele 7.00-15.00. „Acest proiect s-a bucurat de succes anul trecut şi i-a mulţumit atât pe clujeni, cât şi pe producători, dovada fiind cele peste 1000 de tone de legume şi fructe proaspete achiziţionate de clujeni şi respectiv cei peste 400 de producători agricoli care au participat măcar o dată la pieţele volante organizate de municipalitate", a precizat primarul Emil Boc.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite