Prima lansare publică a cărţii lui Adrian Hădean are loc la Cluj. „#24centimetri“ o autobiografie-manifest despre mâncare şi oameni

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucătarul clujean Adrian Hădean începe seria lansărilor pentru noua sa carte, „#24centimetri“, cu Clujul. Manifestarea va avea loc joi, 22 septembrie, de la ora 15.00, la restaurantul Camino din Piaţa Muzeului. Intrarea este liberă.

Potrivit unui comunicat, cartea „#24centimetri“, a lui Adrian Hădean, a fost un real succes încă de la anunţarea sa online cu zece zile în urmă. La nici 24 de ore de la lansarea precomenzii, Editura Curtea Veche Publishing a anunţat epuizarea primului tiraj, de 2000 de exemplare.

„#24centimetri e titlul cărţii, titlu care are legătură cu povestirile din ea, cu tonul manifestat în scrierea ei şi, de bună seamă, cu lungimea lamei pe care o prefer când gătesc (cuţitul bucătarului vine în două dimensiuni, rareori altfel, cea cu lungimea de 21 centimetri şi cea cu lungimea de 24 de centimetri. Fiind mare de stat mi s-a potrivit mai bine cea de-a doua. #24centimetri e o carte despre viaţă, despre mâncare şi despre relaţia mea cu ambele. Cartea mea nu-i o curgere lină. Cartea mea e un bolovan care se rostogoleşte din vârful unui deal. Te provoc să-i stai în cale“, a declarat Adi Hădean, într-un comunicat.

Prima lansare a cărţii va avea lco la cluj pentur că oraşul e menţionat în multe dintre paginile cărţii. La eveniment va veni şi Maria Desmirean, director executiv al Editurii Curtea Veche Publishing. Iar după lansare va urma o sesiune de autografe. Cartea poate fi cumpărată joi, de la Camino, dar şi din magazinul online al editurii, la 29 de lei.

Mai puteţi citi:

MasterChef, înapoi în timp şi la tradiţii: meniuri din primele cărţi de bucate apărute în Ţările Române

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite