Preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, furat la petrecerea HBO: „Îi doresc celui care mi-a furat ochelarii să îi piardă cu prima ocazie“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tudor Giurgiu. FOTO: David Munteanu
Tudor Giurgiu. FOTO: David Munteanu

„Mi s-au furat o baterie de încărcare telefon & ochelari de soare dintr-o gentuţă verde HBO-branded”, a scris preşedintele TIFF, Tudor Giurgiu, pe Facebook. Petrecerea a avut loc, joi seară, la restaurantul Aroma, deţinut de omul de afaceri condamnat în dosarul Uioreanu Ioan Bene. Pe lângă oameni de film, printre invitaţi s-au numărat Andrei Hrebenciuc, Codin Maticiuc şi Ciprian Marica.

Una dintre cele mai aşteptate petreceri la TIFF s-a terminat, aseară, cu un incident regretabil.

“N-as fi crezut ca exista "invitati" la party-ul HBO care cotrobaie prin lucrurile personale ale altora. Concret: mi s-a furat o baterie de incarcare telefon & ochelari de soare dintr-o gentuta verde HBO-branded. Ii doresc celui care mi-a furat ochelarii sa ii piarda cu prima ocazie. Sau sa isi rupa mina cu care i-a luat. Si sper sa triem mai bine de la anul asa-zisii "invitati" la partyul HBO. LATER EDIT: Ca sa fiu bine inteles: sunt convins ca hotii sunt dintre aceia care se strecoara inauntru pe baza de prietesuguri si alte combinatii. Oameni care vin la party nu din dorinta de a se bucura de festival si de atmosfera ci minati de cu totul alte intentii...”, a scris, astăzi, Tudor Griugiu pe Facebok. Petrecerea a avut loc, joi seara, la restauratul omului de afaceri clujean, Ioan Bene, Aroma. 

La eveniment au participat pe lângă oameni de film, cinefili şi personaje mondene precum Andrei Hrebenciuc, Codin Maticiuc şi fotbalistul Ciprian Marica. 

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite