Poliţistul clujean care a intrat cu autospeciala într-un tramvai s-a ales cu permisul suspendat pe două luni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cercetările au arătat că poliţistul de la volan nu a acordat prioritate tramvaiului FOTO: Remus Florescu
Cercetările au arătat că poliţistul de la volan nu a acordat prioritate tramvaiului FOTO: Remus Florescu

Poliţistul care se afla la volanul maşinii ce a intrat, marţi după-amiaza, într-un tramvai în cartierul clujean Mănăştur are permisul suspendat pe 60 de zile deoarece nu a acordat prioritate.

„În urma tamponării de marţi, în cartierul clujean Mănăştur, între o autospecială a secţiei IV de poliţie Cluj şi un tramvai, s-a stabilit că accidentul a avut loc în urma neacordării de prioritate. Vinovat este şoferul autospecialei de Poliţie. Astfel s-a aplicat măsura suspendării permisului de conducere al acestuia pentru 60 de zile", a spus purtătorul de cuvânt al poliţiei clujene, Gina Pop.

Accidentul a avut loc marţi, după-amiază, într-un sens giratoriu din cartierul Mănăştur din Cluj-Napoca. Martori de la faţa locului spun că maşina de poliţie nu s-a asigurat şi a intrat în tramvai.
Maşina de poliţie va fi reparată, are avarii la aripa stângă şi farul spart. Tramvaiul nu a suferit avarii în urma accidentului.

Mai puteţi citi:

FOTO O maşină a poliţiei clujene nu s-a asigurat şi a intrat într-un tramvai. Poliţia nu se pronunţă încă în privinţa vinovatului

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite