Pedeapsa exemplară primită de un italian care şi-a terorizat patru ani cumnata româncă: „Marş afară, târfă de ţigancă”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Italianul recalcitrant va sta după gratii un an şi jumătate şi va plăti 15.000 de euro victimei. FOTO: Napoli Today
Italianul recalcitrant va sta după gratii un an şi jumătate şi va plăti 15.000 de euro victimei. FOTO: Napoli Today

Un italian a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare şi la plata unei amenzi consistente, după ce a hărţuit şi jignit o româncă, pe care o numea „ţigancă”.

Italianul şi-a teorizat timp de patru ani cumnata, o femeie din România, pentru simplul fapt că nu suporta românii. Bărbatul o ameninţa şi o insulta ori de câte ori o vedea, iar o dată a ameninţat-o cu cuţitul. Nici fratele său, soţul femeii, nu a scăpat de insulte şi ameninţări, notează Il Gazzettino.

Potrivit sursei citate, avocatul Roberto Veroi, care a reprezentat la proces cuplul româno-italian, la Tribunalul din Pordenone, i-a spus judecătorului că italianul recalcitrant îşi teroriza fratele şi cumnata. Aceasta din urmă a avut de răbdat nu numai ameninţări, ci şi insulte. Cumnatul i se adresa doar cu „ţiganco”, iar în câteva rânduri i-ar fi spus: „Marş afară, târfă de ţigancă româncă”, iar cu altă ocazie i-a spus: „Bine v-au făcut Hitler şi Ceauşescu că v-au măcelărit, ţigani de români”. 

Avocatul Francesco Ribetti, care l-a apărat pe italianul rasist, a încercat în schimb să demonstreze că insultele nu aveau legătură cu origininea femeii, ci au fost simple tensiuni în familie. Judecătorul Milena Granata nu s-a lăsat convins de argumentele lui Ribetti, şi nici de scuzele clientului său.

Italianul agresiv a fost condamnat la un an şi jumătate de închisoare, precum şi la plata unei despăgubiri de 15.000 de euro pentru cei doi soţi, fratele şi cumnata sa.

Vă recomandăm să mai citiţi:

VIDEO Tânără fotomodel de origine română, candidata unui partid din Italia. „Marş în ţara ta de rahat”

O româncă de 18 ani, acuzată în Anglia de uciderea unui campion de dans. A folosit „Respiraţia Diavolului” pentru a-l jefui

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite