Păţania unui puşti român pierdut într-o parcare din Ungaria. „E speriat, nu are telefon şi nici acte“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Puştiul pierdut a fost dus de poliţiştii maghiar la graniţa cu România, unde şi-a reîntâlnit mama. FOTO Facebook / Magyar Rendőrség
Puştiul pierdut a fost dus de poliţiştii maghiar la graniţa cu România, unde şi-a reîntâlnit mama. FOTO Facebook / Magyar Rendőrség

Un puşti a fost uitat într-o parcare din Ungaria când întorcea cu mama sa din Italia. Poliţia maghiară a anunţat că băiatul este român şi că nu avea niciun fel de acte asupra lui. Într-un final, încurcătura a fost rezolvată, iar puştiul şi-a regăsit mama.

Băiatul a fost uitat într-o parcare din Ungaria, de pe autostrada M5, marţi, 26 aprilie. El a coborât din autocar pentru a merge la toaletă, iar autocarul a plecat şi şi-a continuat drumul spre România, fără ca nimeni să observe lipsa lui.

Panicat, adolescentul a avut totuşi prezenţa să le ceară ajutorul oamenilor din parcare, iar cineva a sunat la Poliţie. Oamenii legii din Ungaria au înţeles imediat ce s-a întâmplat şi l-au dus pe băiat la Nădlac, acolo unde îl aştepta mama sa. Întreaga poveste a fost făcută publică pe pagina de Facebook a Poliţiei din Ungaria.

„Ieri, un bărbat a făcut un anunţ că un băieţel a cerut ajutor pe autostrada M5 în zona Csengelei. Se dovedeşte că el a fost uitat acolo, e speriat, nu are telefon şi acte. Colegii noştri din Csongrád au plecat imediat, iar băiatul român de 14 ani le-a spus că se îndreapta spre casă cu un autocar al unei companii italiene şi s-au oprit puţin pentru a se răcori. Tânărul s-a dus la baie în această perioadă, iar imediat ce a ieşit, s-a trezit singur, pentru că autobuzul a plecat fără el.

Poliţiştii au reuşit să informeze compania de autobuze şi l-au dus pe băiat la punctul de trecere a frontierei Csanádpalota. Autocarul întors din România era deja acolo şi mama lui îl aştepta”, au scris reprezentanţii Poliţiei din Ungaria. 

Vă mai recomandăm şi:

Metoda ingenioasă prin care turiştii români sunt înşelaţi în Bulgaria. „Eroarea era de faţadă, să te facă de bani”

Misterul gâştelor canadiene văzute pe un lac din România. „În 20 de ani, o să fie o specie comună în toată Europa”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite