Pare o cascadorie dintr-un film, dar e pe cât de real, pe atât de incredibil. „Faci un flick flack și aia e” VIDEO

0
Publicat:

Pasagerul unei motociclete a zburat prin aer peste mașina oprită, a aterizat pe capotă apoi a ajuns pe carosabil și s-a ridicat ca și cum ar fi fost o scenă dintr-un film de acțiune. Clipul postat pe un grup de motocicliști clujeani este real. Polițiștii anchetează cazul.

Pasagerul motocicletei a zburat peste mașina oprită. FOTO: captura video
Pasagerul motocicletei a zburat peste mașina oprită. FOTO: captura video

Un motociclist frânează cu întârziere și intră în mașina din față. Bărbatul aflat în spatele ghidonului ajunge cu capul în luneta autoturismului, făcând-o țăndări, iar pasagerul de pe motocicletă este aruncat, spectaculos, peste autoturism.

Acesta aterizează pe capota din față, apoi ajunge pe carosabil, se ridică și se duce pe trotuar. Șoferul motocicletei se dezmeticește, își scoate capul din lunetă și se așează pe carosabil.

Imaginile care par desprinse dintr-un film de acțiune au fost postate pe un grup al comunității de motocicliști din Cluj-Napoca. Accidentul s-a petrecut pe DN1 Cluj-Florești.

„A fost vorba despre o tamponare față-spate, din care a rezultat rănirea ușoară a doi tineri aflați pe o motocicletă. Cel care conducea motocicleta are 16 ani, poseda permis de conducere, dar a fost neatent și a intrat cu motocicleta în mașina din față”, au spus polițiștii clujeni.

Cei doi bărbați de pe motocicletă au fost duși la spital, însă starea lor de sănătate nu a fost afectată, astfel că au plecat acasă.

Poliția a dechis dosar pentru vătămare corporală din culpă.

„Asta nu era o frânare de profesionist”

Clipul video a fost intens comentat de membrii comunității. „Din această cauză nu se merge în trafic pe centrul benzii... În primul rând, trebuie să fii vizibil în oglinda celui din față, în al doilea rând, ai vizibilitate mărită la ceea ce se întâmplă în fața ta. În al treilea rând... Rămâne distanța de frânare-evitare a celui din spatele tău. Greșeala aparține motociclistului...”, a susținut Iulian.

„Erau doi băieți de 16 ani. Nu a pățit nimeni nimic”, a intervenit Raul.

Paul a observat că șoferul nu a pus frână la timp: „Ce frână …nicio treabă”.

Ionut a completat: „Distanță 0, timpii de reacție și asigurare pentru ceea ce urmează pauză, și rezultă specimenul din clip, păcat de pasager și mașină.”

„Asta nu era o frânare de profesionist. Cu frânarea asta se descurcă băiatul meu de 5 ani pe bicicletă, man... Lasă scuzele, riderul să-și asume prostia”, a comentat și Zoltan.

Au fost și comentatori care au găsit circumstanțe atenunante pentru motocicliști.

„Bro, erau doi pe coceanul ăla de 125...asta modifică mult distanța de frânare și mai ține cont că probabil are doar un disc de frană pe față....din astea se pot întâmpla oricui...te uiți în gută în altă parte și ăla din față e oprit deja...și faci un flick flack și aia e...”, a susținut Gabriel.

Bă, râdem și glumim, dar important e că nu s-a terminat tragic toată faza. Asfalt uscat tuturor!”, a concluzionat Rareș.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite