O fetiţă de 10 ani a ajuns de la ora de înot la spital. Are fracturi de bazin şi mandibulă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spital FOTO: Adevărul
Spital FOTO: Adevărul

O fetiţă de 10 ani din Sibiu a ajuns de la înot direct la spital din cauza neatenţiei unei supraveghetoare. Părinţii fetiţei spun că micuţa era la ora de înot, când un coleg a împins-o de pe trambulină şi a căzut de la cinci metri înălţime, pe ciment.

Un grav incident s-a petrecut la ora de înot, unde o fetiţă de ani ani a căzut pe pavaj după ce un coleg a împins-o, iar asta în timp ce copiii nu erau supravegheaţi de profesoara de sport, spun părinţii.

Incidentul a avut loc în bazinul de sărituri. Pe trambulină, unul dintre colegi a împins-o pe fetiţă, care a căzut pe pavaj, după care s-a rostogolit în apă. A fost chemată o ambulanţă şi fetiţa a ajuns la Spitalul de Pediatrie din Sibiu, cu fracturi la bazin şi mandibulă, potrivit digi24.ro.

Profesoara de sport nu a dat nicio declaraţie şi s-a sfătuit cu un avocat în acest sens. O instructoare este cea care trebuia să supravegheze copiii din grupa sa de înot, lucru care nu s-a întâmplat, potrivit digi24.ro. La bazin nu se afla niciun medic, o ambulanţă a fost chemată de urgenţă. Fetiţa a fost supusă unor intervenţii chirugicale, iar dopctorii speră ca aceasta să-şi revină în curând.

Mai puteţi citi:

UPDATE VIDEO FOTO Accident grav pe DN 1, între localităţile Săcel şi Cristian. Două persoane au murit, iar una e rănită

SibiuPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite