O dubiţă care transporta ridichi şi roşii din Ungaria s-a răsturnat pe Autostrada Transilvania. Se bănuieşte că şoferul ar fi adormit la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un autovehicul s-a răsturnat marţi dimineaţa, în jurul orei 4.30, pe Autostrada Transilvania (A3). Era încărcat cu roşii şi ridichi, iar şoferul acestuia nu a adaptat viteza, spun poliţiştii. Se bănuieşte că ar fi adormit la volan.

O dubiţă de 3,5 tone care venea din Ungaria şi se îndrepta spre Târgu-Mureş s-a răsturnat marţi dimineaţa, în jurul orei 4.30, şi o parte din marfă - roşii şi ridichi - a căzut pe Autostrada Transilvania.

Autoturismul s-a răsturnat în zona Gilău - Câmpia Turzii, potrivit celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Cluj. Pompierii au intervenit cu o autospecială de descarcerare şi două echipaje de la SMURD şi Serviciul de Ambulanţă Cluj.

„O dubiţă de 3,5 tone, care transporta roşii şi ridichi din Ungaria. S-a răsturnat la kilometrul 5 + 200, pe direcţia Gilău - Câmpia Turzii. Bănuiesc că ar fi adormit la volan deoarece şoferul era foarte nesigur când a povestit ce s-a întâmplat. Poliţiştii au decis că a motivul a afost neadaptarea vitezei de condiţiile de trafic“, a afirmat Vasile Drăgan, administratorul Autostrăzii Transilvania.

În dubiţă era şoferul şi un pasager, ambii de naţionalitate maghiară. S-a comunicat greu cu ei fiindcă nu ştiau română. Ei transportau legume pentru o piaţă la Târgu-Mureş

Vasila Drăgan mai spune că dubiţa de 3,5 tone a fost trasă pe banda de urgenţă şi circulaţia nu a fost afectată de acest incident.
 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite