Noul director Bosch în România şi Bulgaria: „România devine un loc din ce în ce mai important pentru grupul Bosch“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Robert Bosch SRL, parte a concernului german Bosch, unul dintre cei mai importanţi furnizori de tehnologie şi servicii, are un nou director general: Mihai Boldijar (53 de ani). Acesta va reprezenta compania germană în România şi Bulgaria.

La începutul acestui an, Mihai Boldijar (53 de ani) a fost numit noul director general al firmei Robert Bosch SRL şi reprezentantul concernului german în România şi Bulgaria. Fostul director, Brigitte Eble, a ieşit la pensie.

Mihai Boldijar lucrează în cadrul companiei Bosch din 1995, unde a deţinut mai multe poziţii, ultima fiind cea de director regional al diviziei Automotive Aftermarket pentru regiunea ASEAN. În perioada 2009-2013 a condus operaţiunile generale şi dezvoltarea strategică a diviziei Automotive Aftermarket în Asia de Sud-Est. A a coordonat, în calitate de director, şi operaţiunile diviziei din Vietnam.

Până în 2009, Mihai Boldijar a deţinut poziţia de director regional al diviziei Automotive Aftermarket în Europa de Sud-Est, din cadrul Robert Bosch SRL. În timpul mandatului său la Robert Bosch SRL, Mihai Boldijar s-a concentrat pe extinderea reţelei de distribuţie şi creşterea cotei de piaţă, punând accent pe cooperarea cu clienţii strategici şi obţinerea unei poziţii de lider pe piaţa de automotive aftermarket din regiune.
Responsabilităţile sale principale au inclus creşterea vânzărilor şi a cotelor de piaţă prin implementarea strategiei regionale de dezvoltare bazată şi pe dezvoltarea unei reţele regionale de service-uri auto sub marca Bosch Service. Prin strategia aplicată, regiunea Asia de Sud-Est a atins o creştere continuă şi consistentă a cifrei de afaceri, dublă faţă de evoluţia pieţei de profil.

Mihai Boldijar este absolvent al Institutului Politehnic din Bucureşti, Facultatea de Tehnologie a Construcţiilor de Maşini, iar înainte de a se alătura grupului Bosch, a activat în producţie şi inginerie tehnologică.

„Următorii ani vor continua să fie foarte importanţi pentru compania noastră, deoarece ne vom consolida poziţia în regiune, România devenind o locaţie din ce în ce mai importantă şi puternică pentru grupul Bosch. Anul trecut, fabrica de la Blaj a fost extinsă cu încă o unitate de producţie, iar la Cluj a fost deschis primul centru de cercetare şi dezvoltare. Inaugurarea oficială a noii fabrici de la Cluj va avea loc la începutul lunii mai”, susţine Mihai Boldijar, noul director general al Robert Bosch SRL, într-un comunicat.

Bosch în România

Grupul Bosch este reprezentat în România în patru oraşe: Bucureşti, Blaj, Cluj şi Timişoara. În 2013, primul centru de cercetare şi dezvoltare Bosch şi-a început activitatea la Cluj. Anul acesta, concernul german va deschide o nouă fabrică destinată tehnologiei auto în Cluj.

Mai puteţi citi:

"Apocalipsa" după Nokia. Cele şapte companii care i-au luat locul la Jucu au creat doar o tremie din joburile gigantului finlandez

FOTO VIDEO Şomerii de la Mechel Câmpia Turzii vor face şoşoni de schi pentru compania franceză Salomon

Gigantul Bosch angajează 1.000 de persoane. Ce salarii se vor plăti şi ce cer nemţii de la muncitorii lor

Bosch organizează special un târg de joburi la Cluj ca să-şi angajeze circa 100 de oameni

Fabrica Bosch din Blaj, cea mai mare investiţie din Alba în ultimii 10 ani

Compania Bosch inaugurează a treia fabrică la Blaj: 45 de milioane de euro investiţie şi 320 de noi locuri de muncă

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite