Motivul pentru care o jandarmeriţă din Cluj şi-a donat podoaba capilară. Cui îi serveşte gestul ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Florina Druţu şi-a donat o bună parte din podoaba capilară pentru a veni în sprijinul femeilor bolnave
Florina Druţu şi-a donat o bună parte din podoaba capilară pentru a veni în sprijinul femeilor bolnave

O tânără jandarmeriţă din Cluj şi-a donat părul pentru o cauză nobilă. Din părul ei se vor confecţiona peruci pentru femeile bolnave de cancer care şi-au pierdut podoaba capilară în urma tratamentului cu citostatice.

Gestul Florinei Druţu nu a trecut neobservat, iar colegii ei de la Jandarmeria Cluj l-au făcut public.

„Florina Druţu este colega noastră de aproximativ doi ani. O persoană conştiincioasă la locul de muncă şi mereu receptivă la activităţile umanitare iniţiate la nivelul unităţii. Recent, Florina ne-a surprins printr-un nou gest, donându-şi cu generozitate părul pentru o nobilă cauză - femeile aflate în momente dificile de viaţii, lupta cu cancerul”, au spus colegii tinerei.

Oricine poate face acelaşi gest pentru a le aduce alinare femeilor care şi-au pierdut părul în urma tratamentului cu citostatice. 

Potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Cluj, proiectul „Vieţi Împletite – BraveCut” aparţine Fundaţiei Renaşterea pentru Sănătatea Femeii şi are ca scop principal colectarea de păr şi strângerea de fonduri în vederea realizării de peruci care vor fi donate femeilor care îşi pierd părul în urma tratamentelor cu citostatice. 

Lungimea minimă a unei codiţe este de 15 cm şi nu există restricţii în ceea ce priveşte părul vopsit sau grosimea firului de păr.

Vă mai recomandăm şi:

Misterul măslinilor sălbatici din Cluj, dezlegat de unul dintre cei mai respectaţi turcologi din România

Imaginea care face cât 1.000 de cuvinte. Cum este promovată România de o britanică FOTO 

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite