Tragedie pe E 85. Tata şi fiii, de o lună, respectiv 3 ani, au murit, iar mama e în stare gravă, ventilată mecanic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Neacordarea de prioritate a fost cauza accidentului FOTO ISU Bacău
Neacordarea de prioritate a fost cauza accidentului FOTO ISU Bacău

Într-un groaznic accident, care s-a petrecut pe E 85, au decedat tata şi fiii de doar o lună, respectiv trei ani, dar şi starea de sănătate a mamei este foarte gravă, ea fiind ventilată mecanic

Teribilul accident produs în dimineaţa zilei de 21 noiembrie 2021, pe drumul european E 85, s-a soldat cu decesul a trei persoane, dar şi starea de sănătate a mamei, Oana Gureanu, este foarte gravă, fiind ventilată mecanic, după ce a supravieţuit impactului dintre un autoturism şi un camion de mare tonaj. 

În tragedie muriseră pe loc soţul acesteia, tot de 23 de ani şi fiii în vârstă de o lună, respectiv 3 ani. Membrii familiei, care domiciliau în comuna Bahna, judeţul Neamţ, se îndreptau duminică, în jurul ore 09.20, către municipiul Roman, cu intenţia de scoate bani de la un bancomat, pentru a face cumpărături. 

La volan se afla tânărul, iar la intrarea de pe un drum secundar în şoseaua europeană, în localitatea băcăuană Hârleşti, nu a observat un TIR. A urmat un impact violent, autoturismul fiind târât câţiva zeci de metri. Au decedat pe loc tatăl copiilor, Giani Gureanu, şi fiul de 3 ani, David, decesul bebeluşului de o lună, Nicolas, survenind în drum spre spital.   

„În jurul orei 09.20, pe DN 2-E 85, un tânăr de 23 de ani, din judeţul Neamţ, în timp ce conducea un autoturism în afara localităţii Onişcani, la ieşirea de pe un drum lateral, nu ar fi acordat prioritate unui ansamblu format din cap tractor şi semiremorcă, condus de un bărbat de 45 de ani, din judeţul Suceava care se deplasa pe direcţia Neamţ către Bacău. Din impact au rezultat trei persoane decedate, respectiv conducătorul auto de 23 de ani şi doi minori, unul de o lună şi altul de 3 ani. În autoturism se mai afla o tânără de 23 de ani, care a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. Conducătorul auto de 45 de ani nu se afla sub influenţa alcoolului“, se arată într-un comunicat al Poliţiei Bacău. 

Vă mai recomandăm să citiţi: 

Opt contrabandişti au ajuns în boxa acuzaţilor. Percheziţii şi o uriaşă captură de ţigări

Tortură şi jaf, fraţi condamnaţi după extrădarea din Italia. Victima a fost arsă cu un fier înroşit în foc

Piatra Neamţ



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite