Mistreţii şi politicienii. Emil Boc: „Mistreţii să stea în pădure. N-au buletin de Cluj“. Prefectul: „Poate i-a chemat primarul să protesteze“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Plimbarea“ nocturnă a mai multor mistreţi printr-un cartier al Clujului, trecând şi prin dreptul unei biserici numită Calvaria, a pus autorităţile într-o situaţie cu care nu s-au confruntat până acum: să scoată sălbăticiunile din oraş.

Uşuraţi că au reuşit cu ajutorul jandarmilor şi vânătorilor să scoată mistreţii din oraş, primarul oraşului Cluj-Napoca, Emil Boc, şi prefectul judeţului Cluj, Gheorghe Vuşcan, se întreceau în replici la declaraţiile făcute marţi noaptea.

Când Boc a fost întrebat, în glumă, de jurnalişti dacă mistreţii au venit în oraş speriaţi de noile taxe ale Guvernului, acesta a pasat răspunsul prefectului.

„Domnul prefect vă poate da un răspuns la această întrebare“, a afirmat Boc zâmbind.

La rândul său, prefectul a ripostat: „Poate i-a chemat primarul să protesteze“.

„Ei, nu, e în regulă. Sigur, acum zâmbim, ne bucurăm că am rezolvat o situaţie delicată pentru că vă daţi seama că era şi variant să intervenim aici cu tranchilizante asupra lor şi pe timp de noapte nu-I foarte simplu să aplezei la o asemenea procedură şi ne felicităm că n-am apelat la acea variantă.
Putem fi liniştiţi. Era un mare pericol pentru cetăţeni şi mâine cu mistreţi, cu circulaţia, ar fi fost şi mai greu“, adaugă prefectul.

„Mistreţii să stea în pădure. N-au buletin de Cluj“, încheie primarul Boc.

Discuţia video dintre primar şi prefect, AICI.

Mai puteţi citi:

VIDEO O turmă de mistreţi a intrat într-un parc din Cluj-Napoca

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite