Mihai Seplecan este noul vicepreşedinte al CJ Cluj. Din consilier judeţean a fost votat azi vicepreşedinte în locul demisionarului Ioan Oleleu (PSD)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Seplecan, noul vicepreşedinte al CJ Cluj   FOTO: Facebook, Mihai Seplecan
Mihai Seplecan, noul vicepreşedinte al CJ Cluj   FOTO: Facebook, Mihai Seplecan

Mihai Seplecan, consilierul judeţean din partea PNL şi fost vicepreşedinte al CJ Cluj, a fost votat, luni, 25 mai, în funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj. Acesta preia funcţia şi atribuţiile demisionarului Ioan Oleleu (PSD).

"Consilierul judeţean PNL Mihai Seplecan a fost ales în funcţia de vicepreşedinte al CJ Cluj în locul lui Ioan Oleleu (PSD), care demisionase la începutul lunii mai din funcţie iar, ulterior, şi din cea de consilier judeţean. Seplecan a fost ales cu 21 de voturi «pentru», fiind înregistrate opt voturi «împotrivă». Au fost înregistrate şi cinci voturi nule”, a spus Vakar Istvan (UDMR), vicepreşedinte CJ cu atribuţii de preşedinte, citat de Mediafax.

După ce rezultatele votului au fost prezentate, Mihai Seplecan a depus jurământul în noua funcţie.

Surse Mediafax susţin că la viitoarea şedinţă din iunie a CJ, Seplecan va fi ales în funcţia de preşedinte al instituţiei, după intrarea în vigoare a Legii alegerilor locale, iar Vakar Istvan va rămâne vicepreşedinte. În acest moment, Consiliul Judeţean Cluj este condus de Vakar Istvan (UDMR) - vicepreşedinte cu atribuţii de preşedinte, de Mihai Seplecan ca vicepreşedinte şi de Horaţiu Cătărig, consilier judeţean cu atribuţii de vicepreşedinte.

Pe 7 mai, vicepreşedintele CJ Cluj Ioan Olelelu şi-a dat demisia din funcţia deţinută. Demisia a fost înregistrată şi transmisă vicepreşedintelui cu atribuţii delegate de preşedinte al instituţiei, Vakar Istvan.Oleleu a ajuns vicepreşedinte în şedinţa din data de 25 iunie 2012, prin hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 144/2012, ca urmare a organizării alegerilor locale din 10 iunie 2012.

Mai puteţi citi:

Fostul vicepreşedinte al CJ Cluj, care a demisionat ieri, se justifică: ”Majoritatea nou creată în CJ bloca orice proiect politic”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite