Fostul vicepreşedinte al CJ Cluj, care a demisionat ieri, se justifică: ”Majoritatea nou creată în CJ bloca orice proiect politic”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ioan Oleleu  FOTO: arhiva Adevărul
Ioan Oleleu  FOTO: arhiva Adevărul

Ioan Oleleu, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Cluj până ieri, 7 mai, a declarat, într-un comunicat de presă, azi, 8 mai, că, în ultimele luni, s-a creat ”o falsă impresie asupra faptului că PSD conduce CJ Cluj”. Acesta mai spune că realizarea unei majorităţi de dreapta în CJ şi blocarea unor proiecte i-au determinat pe cei din PSD să se retragă.

”În ultimele luni a existat o falsă impresie asupra faptului că PSD conduce Consiliul Judeţean Cluj, în contextul în care majoritatea nou creată bloca orice proiect politic. Constituirea unei majorităţi de dreapta în cadrul Consiliului Judeţean Cluj şi blocarea unor proiecte urgente pentru dezvoltarea comunităţii clujene, având ca argumente doar calcule politice meschine, ne-a obligat să-i lăsăm pe colegii liberali să-şi exercite mandatul executiv. Îi asigur pe clujeni că voi susţine orice proiect important pentru dezvoltarea judeţului”, a declarat Ioan Oleleu prin intermediul Biroului de presă al PSD Cluj.

Ieri, 7 mai, vicepreşedintele CJ Cluj, Ioan Olelelu şi-a dat demisia din funcţia deţinută. Demisia a fost înregistrată şi transmisă vicepreşedintelui cu atribuţii delegate de preşedinte al instituţiei, Vakar Istvan.

Ioan Oleleu a fost ales în funcţia de vicepreşedinte în şedinţa din data de 25 iunie 2012, prin hotărârea Consiliului Judeţean Cluj nr. 144/2012, ca urmare a organizării alegerilor locale din 10 iunie 2012.

Ieri, Ioan Oleleu nu a putut fi contactat, iar preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, declara că demisia lui Oleleu nu este ”o fugă de responsabilitate”.

Mai puteţi citi:

Vicepreşedintele CJ Cluj, Ioan Oleleu, a demisionat din funcţie fără să zică de ce. ”Demisia nu e o fugă de responsabilitate. Oleleu era cel cu sapa, cel care muncea”

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite