Medic mort după ce a căzut de la etajul 5 al unui hotel de lux din Cluj. Prietena l-a aşteptat toată noaptea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tânărul s-a cazat cu o seară înainte la hotelul de 5 stele. FOTO: Grand Hotel Italia
Tânărul s-a cazat cu o seară înainte la hotelul de 5 stele. FOTO: Grand Hotel Italia

Medicul genetician (33 de ani), angajat la un important spital din Cluj-Napoca, fost asistent universitar la Universitatea de Medicină şi Farmacie, a fost găsit, miercuri dimineaţă, fără suflare de angajaţii hotelului de 5 stele Grand Hotel Italia. Poliţiştii au deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

Medicul genetician, fost cadru didactic de la UMF Cluj până în septembrie 202, a căzut, miercuri, de la etajul 5 al „Grand Hotel Italia”, unde era cazat din ziua precedentă. Poliţia a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112, la data de 20 octombrie, în jurul orei 08.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la etajul unei locaţii de cazare în regim hotelier, relatează Ştiri de Cluj. La faţa locului a fost identificat un bărbat de 33 de ani, din judeţul Arad, echipajele medicale prezente la faţa locului constatând faptul că acesta nu mai prezenta semne compatibile cu viaţa.

În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală pentru documentarea infracţiunii de ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări pentru stabilirea în fapt şi în drept a tuturor împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

„Prietena lui, devastată”

„Lucra la laborator, aveam ceva mai mult de lucru în această perioadă, dar îşi făcea treaba. Regretăm această pierdere, este o mare tristeţe între noi, cei care l-am cunoscut şi am lucrat cu el”, a spus un coleg al acestuia, citat de Cluj24.ro.

Se pare că medicul trebuia marţi să meargă la prietena sa, tot medic, dar de altă specialitate, care avea cheile de la locuinţa lui, dar nu a mai ajuns la ea.

„Aceasta l-a aşteptat toată noaptea şi nu ştia unde e, el nu a dat niciun semn. Apoi a aflat că s-a aruncat de la etaj. Este devastată. Nici ea nu şi-a dat seama că ar fi avut probleme”, a precizat un alt coleg.

Carte de vizită 

Medic specialist în Genetică Medicală şi fost asistent universitar cercetător în cadrul Disciplinei de Genetică Medicală, UMF „Iuliu Haţieganu” Cluj-Napoca, începând cu anul II de facultate, Marius Fărcaş a devenit membru al colectivului de cercetare din cadrul Disciplinei de Genetică Medicală, participând la studii de genetică moleculară axate pe infertilitatea masculină, diverse patologii multifactoriale şi epidemiologie genetică.

„Universitatea de Medicină şi Farmacie îşi exprimă regretul şi tristeţea la aflarea veştii trecerii în nefiinţă a fostului nostru coleg. Domnul doctor nu mai era cadru didactic în cadrul universităţii noastre, relaţia contractuală cu domnia sa fiind încheiată.

Întreaga comunitate academică îşi exprimă compasiunea şi transmit sincere condoleanţe celor apropiaţi. Gândurile şi rugăciunile noastre sunt alături de familie şi de cei dragi”, a transmis UMF Cluj.

Tânărul fusese asistent universitar până în luna septembrie. 

Marius Fărcaş s-a născut în Arad şi a absolvit UMF Cluj-Napoca în 2013. 

Vă mai recomandăm:

CLUJ: Portretul adolescentului sinucigaş

Studentul sinucigaş din Hasdeu, un tânăr retras, introvertit

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite