Marocan înșelat la un supermarket din Cluj-Napoca. „No, are bani ăsta“

0
0

O clujeancă a povestit pe un grup de Facebook cum a fost păcălit un muncitor marocan de casierul unui hipermarket din Cluj.

Bărbatul a fost înșelat într-un magazin Oncos FOTO Facebook
Bărbatul a fost înșelat într-un magazin Oncos FOTO Facebook

Un muncitor din Maroc a primit la casă mai puțin rest decât ar fi trebuit. Întreaga scenă a fost surprinsă de o femeie care aștepta la coadă. Ulterior, martora a postat pe un grup cum s-a petrecut totul, scrie publicația Știri de Cluj.

„Vreau să vă aduc la cunoștință un eveniment de toată jena care s-a întâmplat la acest magazin Oncos, în jurul orei 17:30-18:00. În fața mea la casa de marcat a fost un băiat de culoare (marocan), de care a profitat în ultimul hal casierul prezent. După ce și-a pus pe masă toate produsele în valoare a 29.70 RON, cum scria și pe casa de marcat, acest casier i-a spus acestui băiat suma pe care trebuia să o achite, dar acesta nu a înțeles. Am încercat să îi spun în engleză, dar nu știa nici această limbă... S-a uitat băiatul la suma ce era acolo, avea câțiva lei în mână, dar nu chiar suma exactă și a scos din buzunar mai multe bancnote de 100 lei, de 50 lei. I-a dat casierului 100 lei și atunci ca să vedeți invidia și nerușinarea de pe fața casierului, care a spus: «No, are bani ăsta»I-a dat rest băiatului 30 bani... ”, spune femeia.

Cum nu a putut să stea fără să intervină, martora l-a atenționat pe casier să-i dea bărbatului corect restul. Când l-am atenționat să îi dea restul cum trebuie îmi spune mie că el a mai cumpărat și a mai dus din cumpărături la mașină...

N-am mai insistat. Când am ieșit, l-am găsit în stația de tramvai spre Bld Muncii... Om muncit, abia ieșit de la lucru, cu hainele și adidașii rupți, plin de noroi.

Ajunge să-și bată joc de el un gunoi de om? Dacă era unul îmbrăcat la 4 ace, cu ceas de 40 de milioane, pe ăla nu-l poți prosti“, spune, cu necaz, Adriana. Postarea ei a devenit viral.

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri