Intervenție dificilă a pompierilor din județul Cluj: un camion plin cu stupi a luat foc

0
Publicat:

Intervenție dificilă a pompierilor din județul Cluj, unde un camion plin cu stupi a luat foc. Din păcate, cea mai mare parte a stupilor a fost distrusă de flăcări și căldura intensă.

Camion plin cu stupi, distrus de incendiu FOTO: ISU
Camion plin cu stupi, distrus de incendiu FOTO: ISU

Potrivit ISU Cluj, remorca autocamionului era cuprinsă în totalitate de flăcări, iar cea mai mare a albinelor roiau în jurul autocamionului.

„Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Floreşti şi a Detaşamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această după-amiază pentru stingerea flăcărilor care au cuprins un autocamion încărcat cu peste 50 de stupi de albine, la ieşire din localitatea Vlaha, comuna Săvădisla. La faţa locului au acţionat două autospeciale pentru stingerea incendiilor şi, preventiv, un echipaj SMURD”, a anunțat ISU Cluj.

Pompierii au acţionat aproximativ două ore la fața locului. 

Intervenţia pompierilor a fost îngreunată de intensitatea flăcărilor şi de albinele nestăpânite care zburau în jurul camionului.

„Din păcate, cea mai mare parte a stupilor a fost distrusă de flăcări și căldura intensă degajată. Pompierii au acționat aproximativ două ore asupra focului, fiind evitată propagarea acestuia mai departe de limitele în care a fost găsit. În urma cercetărilor preliminare a rezultat că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autocamionului”, au mai precizat reprezentanții ISU Cluj.

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite