După Slănic Prahova, se întâmplă la Cluj. O stradă din municipiul Cluj-Napoca a luat-o la vale

0
Publicat:

O bucată dintr-o stradă s-a surpat peste noapte, pe o porțiune de aproximativ 20 de metri, la Cluj-Napoca.

Strada surpată. FOTO: facebook/Iuga Gavrilă
Strada surpată. FOTO: facebook/Iuga Gavrilă

După ce în urmă cu o săptămână localnicii au sesizat autoritățile că o stradă riscă să se surpe, după ce au apărut mai multe fisuri, vineri seara o alunecare de teren care s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca.

„În dispeceratul ISU Cluj a fost înregistrată o solicitare privind o alunecare de teren care s-a produs pe strada Uliului din municipiul Cluj-Napoca. La fața locului s-a alocat un echipaj cu o autospecială din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca, care a constatat că a fost afectată una dintre benzile de mers a carosabilului, pe o lungime de aproximativ 20m. Totodată, s-a anunțat poliția locală și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență din cadrul primăriei municipiului Cluj-Napoca, care au alocat echipaje și personal de specialitate la evenimentul respectiv. Ca măsură de siguranță a fost restricționat traficul auto pe strada Uliului, iar echipajul ISU Cluj rămâne în supraveghere, alături de echipaje ale poliției locale și personal al SVSU Cluj-Napoca, pentru a evalua dacă alunecarea de teren avansează”, a anunțat ISU Cluj vineri 26 aprilie, în jurul orei 23:30. 

Ca măsură de siguranţă a fost restricţionat traficul auto pe strada Uliului, iar echipajul ISU Cluj a rămas în supraveghere, alături de echipaje ale poliţiei locale şi personal al SVSU Cluj-Napoca, pentru a evalua dacă alunecarea de teren avansează. 

Cluj-NapocaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite