În Gruia a început sărbătoarea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O parte dintre jucătorii CFR-ului au ieşit aseară în club pentru a sărbători succesul istoric de la Craiova, care poate aduce titlul în Gruia. Preşedintele Iuliu Mureşan este sigur că odată cu această victorie, echipa sa şi-a asigurat şi titlul de campioană

CFR a câştigat la Craiova, după un meci care, pentru a doua oară în acest retur, a dat naştere unor suspiciuni de non-combat. Conduşi la pauză cu 2-0 şi cu un om eliminat, clujenii au revenit miraculos în partea a doua, când craiovenii nu au contat în atac şi au cedat complet iniţiativa. La fel ca după meciul pe care l-a disputat acasă cu Alba Iulia, rezultatul CFR-ului a dat naştere unor suspiciuni, atât din partea microbiştilor, cât şi a persoanelor din fotbal. Însăşi fosta mare glorie a Craiovei, Ilie Blaci, a făcut referire la un eventual aranjament între cele două:

„Pentru mine, felul în care a jucat Craiova în repriza a doua este o enigmă. Este inexplicabil ca jucătorii să ceară schimbare în ultimele zece minute, e de neconceput să nu faci apel la resursele tale în astfel de momente. După acest penalty comis de Iliev se vor face foarte multe speculaţii“, a comentat acesta la Gsp TV. Mai mult, pe site-urile de sport, cea mai mare parte a microbiştilor care au urmărit meciul, a fost de acord cu faptul că la pauză s-a întâmplat ceva suspect.

Jucătorii, în al nouălea cer

Aseară, la sosirea echipei de la Craiova, pe aeroport au fost prezenţi peste 50 de fani cu fulare în culorile clubului şi bannere care exprimau ataşamentul faţă de echipă. Vizibil emoţionaţi, jucătorii au sărbătorit alături de suporteri, iar apoi au ieşit în oraş pentru o sticlă de şampanie. Mai mulţi jucători au fost văzuţi într-unul din cluburile clujene, celebrând succesul care a făcut-o pe CFR aproape campioană.

Aceştia au profitat de bunăvoinţa lui Mandorlini, care a fost impresionat de atitudinea elevilor săi la Craiova şi le-a acordat câteva ore de relaxare. Orice alt rezultat al Urziceniului în afara victoriei, la Bistriţa în această seară, coroborat cu un succes la îndemână al CFR-ului în ultimul meci de pe teren propriu, cu Inter Curtea de Argeş, va aduce titlul în Gruia.

Astfel, „vişiniii“ vor putea sărbători în faţa propriilor suporteri cel de-al doilea titlu de campioni din istoria clubului. Deşi această performanţă este tot mai aproape, jucătorii rămân cu picioarele pe pământ.

„Nu suntem campioni încă. Am obţinut o victorie superbă, am muncit mult pentru ea, dar trebuie să aşteptăm ultima etapă pentru a sărbători. Echipele mici pot pune probleme, s-a văzut asta de-a lungul timpului şi de asta trebuie să rămânem la fel de concentraţi“, spune Cristi Bud, cel care a adus egalarea în partida de la Craiova.  

Apărare decimată pentru meciul cu Inter

Succesul de la Craiova i-a costat pe „vişinii“. Mandorlini nu va putea conta pe niciunul dintre fundaşii centrali care au jucat în acest retur de campionat. Piccolo a încasat al patrulea cartonaş galben şi este suspendat, Cadu se află la al zecelea avertisment şi stă la fiecare etapă când primeşte galben, în timp ce Alcantara a fost eliminat în Bănie. În aceste condiţii, singura variantă pentru italian este un cuplu de fundaşi centrali compus din Cabrera şi Gabi Mureşan.

 „Mai avem două meciuri, dar cred că această victorie înseamnă titlul de campioană“
Iuliu Mureşan, preşedinte CFR Cluj


Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite