Frumuseţea nu ţine cont de graniţe. 12 fete frumoase vor defila, în scaune cu rotile, pe podium la Atipic Beauty

0
Publicat:
Ultima actualizare:
12 frumuseţi FOTO Atipic Beauty
12 frumuseţi FOTO Atipic Beauty

Douăsprezece tinere frumoase, imobilizate în scaune cu rotile, vor prezenta marţi, 21 iunie, de la ora 19.00, creaţii vestimentare semnate de designerii români, în cadrul celei de-a 9-a ediţii a proiectului Atipic Beauty, la Cluj.

„Atipic Beauty este un eveniment unic în lume ca format şi este înregistrat ca brand. Chiar dacă societatea românească nu este pregatită încă să adopte acţiunile externe ale ţărilor care sunt familiarizate cu incluziunea socială a persoanelor cu dizabilităţi, noi ne-am propus să ne continuăm eforturile de promovare. Clujul este un oraş în care am fost mereu primite cu căldură şi ne-am simţit extraordinar“, a declarat Magda Coman, preşedinta asociaţiei Open Your Heart. Iniţiatoare a proiectului este Magda Coman, un fost model profesionist care, în urma unui accident, a ajuns să trăiască viaţa în scaun cu rotile.

Evenimentul îşi propune şi să creeze ideea de coeziune şi incluziune socială a celor cu care soarta nu a fost generoasă. Un alt scop al manifestării este strângerea de fonduri pentru achiziţionarea de scaune cu rotile pentru participantele seriilor precedente.

frumuseti in scaunul cu rotile foto atipic beauty

Foto: Atipic Beauty

„Deşi pare deja o obişnuinţă în viaţa evenimentelor din Cluj, proiectul Atipic Beauty încearcă să elimine an de an câte o barieră din calea noastră pentru integrarea persoanelor cu dizabilăţi în societate. În plus, energia şi frumuseţea acestor fete va livra mereu o doză suplimentară fiecăruia dintre noi pentru a deveni mai buni şi toleranţi“, afirmă Mihaela Căluşer, managerul general al Wens Travel, organizatorul evenimentului.

În cadrul evenimentului, prezentat de Iuliana Tudor, va avea loc un scurt concert susţinut de Maria Radu.

Mai puteţi citi:

Marilyn Monroe de Cluj. Cine este frumuseţea care a readus la viaţă un sex simbol al Hollywood-ului

Cluj-Napoca


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri