FOTOGALERIE Oferte la Târgul “Touristica”: Crăciun în Maramureş şi Revelion în Dubai

0
Publicat:
Ultima actualizare:
60 de expozanţi prezintă în acest weekend oferte de neratat la Touristica. FOTO: Remus Florescu
60 de expozanţi prezintă în acest weekend oferte de neratat la Touristica. FOTO: Remus Florescu

Cei 60 de expozanţi care participă, în acest weekend, la târgul de turism “Touristica” prezintă oferte pentru toate gusturile şi pentru toate buzunarele, cu reduceri de până la 35%. O tură cu Mocăniţa pe Valea Vaserului, de Crăciun, vă costă 69 de lei, iar un sejur de 4 nopţi în Dubai vă costă 600 de euro.

Între 22 şi 24 noiembrie 2013 va avea loc ediţia cu numărul 9 a Târgului de Turism Touristica la Polus Center, Cluj-Napoca. Iarna aceasta vor fi din nou multe oferte pentru staţiunile montane din România, datorită investiţiilor în acest sector, a proximităţii şi a timpului scurt în care turiştii pot sa se deplaseze spre munte.

Crăciun la munte 

Una dintre cele mai ofertante staţiuni este Straja, în judeţul Hunedoara, lângă localitatea Lupeni. Staţiunea oferă 26 de kilometri de pârtii, din care 20 de kilometri cu zăpadă artificială. Un sejur de 3 nopţi la pensiunea de 3 margarete „Vacanţa” cu ocazia Crăciunului care include mic dejun, prânz şi cină costă 500 de lei de persoană într-o cameră dublă. Iarna aceasta nu trebuie să rataţi o plimbare cu mocăniţă la Valea Vaserului în Maramureş - preţul fiind de 69 de lei de persoană, iar dacă doriţi un pachet all inclusive cu platou grill şi băuturi răcoritoare servite în vagoanele încălzite vă costă 93 de lei de persoană. Dacă o dată cu prima zăpadă veţi dori să mergeţi la schi, Austria este mereu primitoare. In Tirol gasesti oferta la 175 Euro/persoana/7 nopti cazare/demi-pensiune. Pentru cei care prefer orasele impodobite un sejur în Viena la Hotel Anatol ***pretul este de 220 Euro/ persoana/4 nopţi cazare cu mic dejun inclus. Excursii “acasă la Moş Crăciun”, cu Safari la o fermă de reni, cu Husky pe snowmobil şi pescuit la copcă pot fi un vis devenit realitate pentru copii, în Laponia ajunge la pretul de 1669 Euro/sejur+taxe incluse.

Ce oferte de Revelion găsim la târg?

Sejur în Paris la Hotel Chanteloup – 4 nopţi cu mic dejun inclus la pretul de 230 Euro/mic dejun şi transport cu avionul – plecare din Bucureşti, Cluj-Napoca,Timişoara (taxa de aeroport inclusă). Revelionul într-o destinaţie exotică, departe de zăpada şi frigul autohton poate fi prin alegerea unui sejur în Dubai la Hotel Jormand Apartments Bur Dubai-4 nopţi cazare/mic dejun la pretul de 600 Euro/persoana.Tel Aviv este o destinaţie tangibilă datorită noilor zboruri low cost directe din Cluj-Napoca. Revelionul la munte în ţară ajunge la costul de 1600 ron/persoana cu 4 nopţi cazare, cu masa festiva si evenimente conexe. Statiuni precum Suior – Maramures, Straja,Hotel President – Baile Felix, Cavnic, Aqua Day Spa – Targu Mures, vin cu oferte locale. Ediţia de iarnă Touristica aduce veşti bune şi pentru cei care vor să-şi plănuiască vara anului viitor, având cei mai mari touroparatori cu oferte de super-early booking

Citeşte şi 

Acasă la Moş Crăciun sau pe o plajă, în Dubai? Vacanţe de iarnă cu reduceri de 35% la Târgul de Turism Touristica

Meşteşugari din toată ţara se întâlnesc la Târgul Naţional al Olarilor de la Cluj

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite