FOTO VIDEO După o pauză de 6 ani, camioanele Festivalului Delahoya au trecut prin centrul Clujului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea de-a 17-a ediţie a primului festival de muzică electronică din ţară, Delahoya, a început vineri, 14 iunie, la Cluj-Napoca, cu o paradă. Una mai anemică faţă de alţi ani, din cauza lipsei animatoarelor. Camioanele festivalului au făcut un tur prin centrul oraşului şi apoi au trecut prin cartierul Mănăştur îndreptându-se spre Valea Gârbăului, în fostul poligon militar de pe Valea Gârbăului.

Parada de azi, 14 iunie, una cam anemică, cu puţini participanţi, a început de la ora 17.00, din faţa Casei de Cultură a Studenţilor.

De acolo, două camioane cu maşini de poliţie în faţă şi în spate, au trecut pe străzile Napoca - Piaţa Unirii - Memorandumului - Calea Moţilor - strada Câmpului – Izlazului – Primăverii – Drumul Sf. Ion.

Festivalul, care se va desfăşura şi mâine, 15 iunie, pe Valea Gârbăului, într-un fost poligon militar, face parte din programul ce pregăteşte ediţia din 2015 a Capitalei Europene a Tineretului, cu mesajul "Tolerance on the Streets", cooptând biciclişti şi skateboarderi alături de camioanele tradiţionale cu muzică electronică.

”Parada Delahoya a fost pentru mulţi ani una din atracţiile principale ale festivalului, nu doar pentru participanţi, dar şi pentru spectatori. Participanţii s-au simţit întotdeauna liberi să danseze şi să arate în mod public că iubesc muzica electronică.

Reîntoarcerea paradei Delahoya înseamnă o pată de culoare, de bucurie, de entuziasm tineresc exact în spiritul Clujului, Capitală Europeană a Tineretului 2015. Această reîntoarcere a fost posibilă datorită implicării, în calitate de co-organizator, a echipei Peninsula - partenerul nostru.

Îi aşteptăm pe toţi tinerii să se bucure de muzică şi atmosferă alături de Parada Delahoya”, a declarat Horaţiu Dan Dumitraş, directorul Festivalului Delahoya.

Pe lângă petreceri, Delahoya îi aşteaptă pe participanţi cu programe de sport, sport extrem, concursuri şi jocuri de societate şi multe alte surprize. Festivalul va avea anul acesta două locuri de petrecere: un cort uriaş şi o scenă.
Scena va fi dedicată genurilor breakbeat, dubstep şi drum'n'bass, iar petrecerea din cort - house, minimal, techno şi trance.

Bilete se vând la intrarea în perimetrul festivalului şi costă 50 (bilet de o zi), 80 de lei (abonament de două zile, fără camping), respectiv 110 lei (abonament de două zile, cu camping).

Ediţia din acest an este organizată împreună cu cei de la Festivalul Peninsula.

Programul festivalului:

Vineri, 14 iunie
19:00-07:00 Electro Stage: Cosmic Gate, Tiefschwarz, Kool, Snatt & Vix, Darius
Breaks Stage: DJ Hype, Emalkay, Codebreaker, Seba 1394, Down, D-Fact, Marwan

Sâmbătă, 15 iunie
19:00-07:00 Electro Stage: Alan Fitzpatrick, Tres Puntos, Horace Dan D., A.L.C.A., Just D’Light
Breaks Stage: Black Sun Empire feat. Codebreaker, Stereo MCs vs. Bam, Suie Paparude, DJ Snow & MC Agent, Shiver

Vă recomandăm şi:

VIDEO E oficial! Festivalul Peninsula s-a mutat la Cluj! Emil Boc vrea ca evenimentul să devină un brand al Clujului

Kaiser Chiefs şi Ska-P la Peninsula, cel mai mare festival de muzică din ţară. De azi se pot cumpăra bilete la preţ redus

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite