FOTO Cum va arăta baza sportivă „La Terenuri” din Cluj. Va costa zeci de milioane şi va fi printre cele mai moderne din ţară

0
0
Lucările la noua baza sportivă vor vosta peste 33 de milioane de lei
Lucările la noua baza sportivă vor vosta peste 33 de milioane de lei

Primăria Cluj-Napoca a scos la licitaţie lucrările de proiectare şi execuţie pentru baza sportivă „La Terenuri”, care ar urma să ocupe 4,2 hectare de teren în cartierul Mănăştur.

Potrivit proiectului, în zonă ar urma să apară un parc de relaxare şi agrement, dar şi o bază sportivă modernă, cu dotări de ultimă generaţie şi cu acces gratuit. Baza sportivă va cuprinde terenuri pentru sporturi în aer liber, de la fotbal până la tenis de câmp, baschet, badminton, volei sau atletism.

baza sportiva la terenuri cluj

Nu în ultimul rând, vor exista terenuri de beach volley cu nisip, o pistă de alergare, precum şi o zonă cu aparate şi echipamente parkour, un skatepark, dar şi spaţii destinate altor sporturi. Majoritatea vor fi amenajate cu suprafeţe sintetice adaptate şi vor avea instalaţii de nocturnă. 

baza sportiva la terenuri cluj

În incinta bazei sportive va fi realizată o clădire multifuncţională. În incinta sălii vor avea fi organizate activităţi sportive indoor, adică tenis de masă, escaladă, squash sau aerobic. În proiect este prevăzută şi realizaare unui patinoar.

baza sportiva la terenuri cluj

Contractul scos la licitaţie este în valoare de 33 de milioane de lei, echivalentul a 7 milioane de euro. Este vorba despre lucrări de proiectare şi execuţie pentru baza sportivă al cărei termen de finalizare este sfârşitul anului 2021.

În Cluj mai există o bază sportivă similară în cartierul Gheorgheni. Lucrările au costat de 20 de milioane de lei, a fost inaugurat în 2017 şi a fost construit de Primăria Cluj-Napoca în parteneriat cu Compania Naţională de Investiţii, pe o suprafaţă de 9,4 hectare. 

Mai multe - Cluj-Napoca

Ultimele știri

adevarul de weekend jpeg anunt adevarul jpeg

Cele mai citite