Fosta soție a președintelui CJ Cluj, Alin Tișe, găsită moartă în casă. Camelia avea doar 47 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Camelia Tișe avea 47 de ani și a fost de profesie notar. Femeia a fost găsită, luni dimineața, 5 februarie, moartă în locuința din Cluj-Napoca. Cei doi soți s-au despărțit în 2018, ei având împreună un copil.

Camelia Tișe a murit la doar 47 de ani FOTO Mediafax / Raul Ștef
Camelia Tișe a murit la doar 47 de ani FOTO Mediafax / Raul Ștef

Conform publicației Știri de Cluj, femeia a fost descoperită fără viață luni, 5 februarie 2024, în jurul orei 08.50, Poliția municipiului Cluj-Napoca a fost sesizată despre faptul că într-un imobil din municipiu a fost găsită decedată o femeie, în vârstă de 47 de ani.

Ajunși la fața locului, polițiștii, împreună cu un echipaj medical, au confirmat cele sesizate, fiind demarate cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc decesul. În acest caz a fost deschisă o anchetă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, fiind așteptate rezultatele necropsiei.

Soția președintelui CJ Cluj, Camelia, a introdus pe  3 aprilie 2018, acțiunea de divorț la Judecătoria Cluj-Napoca.

Între cei doi soți, Alin și Camelia Tișe, a apărut o ruptură, presa locală din Cluj speculând intens asupra cauzelor (divergențe legate de bani și de afacerile familiei), dar niciunul dintre ei nu a confirmat acest lucru.

Alin Tișe s-a recăsătorit în octombrie 2023

În octombrie 2023, președintele CJ Cluj s-a recăsătorit. 

A fost o nuntă mică, am avut vreo 60 de perechi (120 de persoane – n.r.), plus unele rude, frații și părinții noștri. Vă spun, a fost o nuntă simplă, fără oameni politici și fără nu știu ce dichis. Oamenii au venit îmbrăcați foarte lejer: unii dintre ei în blugi, unii în sacou, alții fără sacou. Ca să poată dansa”, spunea, la acea dată, Alin Tișe.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite