Fost membru al CNA, Valentin Jucan, a devenit purtătorul de cuvânt al preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Valentin Jucan şi-a dat demisia din CNA la începutul acestui an, iar zilele trecute a fost numit consilier în aparatul de lucru al preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe.

Fostul membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, Valentin Jucan a fost numit consilier în aparatul propriu de lucru al preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, Alin Tişe. Potrivit deciziei preşedintelui CJ Cluj, Valentin Jucan ar urma să îndeplinească atribuţiile de purtător de cuvânt al instituţiei. Până acum aceste atribuţii au fost exercitate de şeful Serviciului de Relaţii Publice, Alin Iuga, relatează Ziarul Făclia

Valentin-Alexandru Jucan a fost numit membru titular în CNA în februarie 2012. Jucan a fost propus pentru aceasta funcţie de grupul parlamentar PDL din Senat, iar la începutul acestui an şi-a înaintat demisia.

Înainte de a-şi începe activitatea în CNA, Valentin Jucan a fost consilier la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (ianuarie 2011 – februarie 2012). Anterior, el a lucrat la Ministerul Mediului şi Padurilor şi la Ministerul Culturii şi Cultelor.

Cluj-Napoca



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite